De Sims 3 Ambities Sneak Preview

Go to the English version / Engelse versie

EA Nederland had op vrijdag 21 april 2010, 13 dagen voor de officiële release, een De Sims 3 Ambities Sneak Preview georganiseert op het kantoor van EA Nederland.

Er waren flink wat Nederlandstalige fansites aanwezig en van het S3N Team waren Xelles, TenerifeTerreur, WimHuiskamp, Kyta en LotsofNothing er bij.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle verslagen, foto’s & video’s en uiteraard de laatste nieuwtjes over deze tweede uitbreiding voor De Sims 3.

Naast het spelen van De Sims 3 Ambities hadden we ook de tijd om veel collega fansites te ontmoeten en het was een erg geslaagde en vooral erg gezellige dag.

Jullie zullen wel snel merken dat dit geen doorsnee preview is in de zin dat we een aantal basiszaken hebben overgeslagen omdat we als S3N al veel previews online hebben staan, al dan niet vertaald, zie ook deze post op onze homepage.

We wilden ons concentreren op een aantal andere zaken waaronder vragen van onze forumleden en jullie ook nog eens de gezichten laten zien achter een aantal andere Nederlandse fansites in wat video opnames. Dat leek ons ook wel leuk want Simmers zijn nu eenmaal site – hoppers die op meedere fansites regelmatig een kijkje nemen.

Als De Sims 3 Ambities uit is hebben we alle tijd om een echte review te maken met alle basis informatie erin.

We willen EA Nederland en met name Anita – Community Manager van EA Nederland – dan ook ontzettend bedanken voor deze dag.


Het Sims 3 Nieuws – Aflevering 2

Interview met Anita (Community Manager EA Benelux)


Wij hopen dat we met dit verslag een goede impressie hebben gegeven wat er allemaal gaat komen met de uitbreiding De Sims 3 Ambities Wij hebben van elk moment genoten en bij elk nieuws dat we ontdekten, verscheen er een grote glimlach van oor tot oor op ons gezicht.

Nu wij deze mooie uitbreiding hebben mogen spelen, is het voor ons in elk geval een beetje saai om zonder De Sims 3 Ambities te spelen de komende twee weken.

| De Sims 3 Ambities Sneak Preview door TenerifeTerreur |


Het beeld bij de tijdmachine gaat dan geloofwaardig bibberen; je kunt goed zien, dat er behoorlijk wat gebeurt. En dan komen de verhaaltjes. Ik kan het niet woordelijk herhalen, maar dit is wat er ongeveer stond: ‘Je sim zit midden in een opstand in Frankrijk en wordt onder de voet gelopen door een horde rebellen.

| Eerste indrukken en wat foto’s |


De meubels: Het viel me tegen dat er weinig meubels bij zitten, wel veel decoratie en veel nieuwe items waar ze dingen mee kunnen doen. Maar dan als Custom Content maker vind ik dat jammer.

Er zijn veel items waarbij ik meteen had van ‘oh, daar kan ik dat van maken en daar kan ik dat mee doen’. Dus genoeg voor mij te ontdekken met dit nieuwe spel.

| Kyta’s kijk op De Sims 3 Ambities |


Terwijl je dan door de moerassen dwaalt, zie je iets verderop in de nevel iets schemeren. In eerste instantie zie je niet wat het is, maar als je dichterbij komt, zie je dat het een soort steiger is. Waarom is er zoiets in het moeras gebouwd? Als je de steiger nauwkeuriger bekijkt, zie dat er nog wat oude, zwaar verroeste spoorrails op zitten. En dan wordt het je duidelijk. Vroeger, in de bloeitijd van Twinbrook heeft hier een spoorlijn gelopen, maar nu alles in dit deel moeras is, is het onmogelijk geworden, de spoorlijn hier in stand te houden.

| Sfeer impressie van Twinbrook |


Vond het ontzettend leuk om mijn tattoo te laten zetten door simbot, en toen we een wedstrijdje “wie het hoogst kan springen” gingen doen, maakte Simbot mij helemaal in.

| Quotes van de S3N Teamleden |Het maken van foto’s of video’s van het spel zelf was niet toegestaan.

| Alle foto’s en video’s |Naast S3N waren er ook veel andere fansites aanwezig op De Sims 3 Ambities sneak preview, links naar hun verslagen hebben we allemaal op 1 pagina gezet.

Deze lijst zal de komende dagen nog aangevuld worden.

| Verslagen op andere fansites |


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *