Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Bovennatuurlijk Hands-on: vragen en antwoorden

(For the English version of our handson please click here)

Toen bekend werd dat we naar een handson van De Sims 3 Bovennatuurlijk konden bij EA Benelux hebben we onze forumleden de kans gegeven om vragen te stellen. We hebben niet alle vragen kunnen beantwoorden want daar was niet genoeg tijd voor maar we hopen de belangrijkste beantwoord te hebben.

 • Zijn alle outfits ten alle tijden beschikbaar of zijn bepaalde kledingstukken alleen beschikbaar als je bv een elf bent?

Alle outfits zijn ten alle tijden beschikbaar, wanneer je een elf bent kun je ook een weerwolven shirt dragen.

 • Worden die weerwolven ook echt alleen ’s nachts weerwolven of zijn ze dat de hele dag?

Bij weerwolven kun je er voor kiezen om te transformeren, als je op die optie klikt zal je Sim transformeren in een weerwolf. Maar wanneer je gewoon weer een Sim wilt zijn, heb je de optie om terug te transformeren naar je normale Sim.

 • Komt er een knop waarmee je ALLE bovennatuurlijke wezens verbied in je buurt?

In het instellingen menu zit er een gedeelte waar je alle wezens en beroemdheden ziet staan. Deze kan je per wezen uitzetten.

 • Wat zijn echt coole nieuwe objecten?

Dat hangt natuurlijk van iedereen zijn persoonlijke mening af, ik vind persoonlijk het feeënhuisje erg leuk en schattig en de schommelstoel waar je je baby/peuter mee in slaap kan wiegen erg cool! Maar er zitten nog meer coole objecten in het spel: Een bezem om mee te vliegen, toverstaffen, een hobbelpaard, een trein baan en ga zo maar door!

 • Zijn er speciale openbare plekken voor elfjes, heksen e.d.?

Er zijn inderdaad openbare plekken voor Elfen, Heksen, weerwolven en vampieren. Hier kunnen alle wezens terecht om andere wezens te ontmoeten, maar als normale Sim ben je ook welkom. Of je het overleefd is het tweede..

 • Op de live chat van Supernatural kun je rond 21:21 in de inventaris, naast het mobieltje, een groen boek zien. Kunnen jullie uitzoeken wat dat is en waar het voor dient???

In je inventaris zit een apart verzamel gids. Hier in staan de verschillende soorten van vissen tot stenen. Metalen, edelstenen, insecten, vissen en planten. Hier in staat hoeveel er van je er hebt verzameld, hoe zeldzaam ze zijn en het record van je steen: Vondst met hoogste waarden en aantal staven gemaakt.

 • Komen er ook nieuwe kavels en nieuwe beroepen?

Moonlight Falls is een geheel nieuwe stad met een geheel nieuwe stijl qua huizen, openbare kavels en rabbitholes. Er is ook een nieuw beroep, zo kun je nu waarzegster worden. Wanneer je een waarzegster wordt ga je iedere dag naar de caravan die in de stad staat, helaas zie je niet wat de waarzegster doet want het is een rabbithole.

 • Wat zijn de nieuwe levenswensen?

We hebben even snel gekeken wat de nieuwe levenswensen waren en hebben er vier uitgepikt. Er kunnen er nog meer in het spel zitten, tijdens z’n speel sessie zie je nog wel eens iets over het hoofd!

Magische makeover:
12 verschillende sims innerlijke schoonheid toekennen
niveau 10 charisma
Groenere grassen
* 100 planten tot bloei laten komen
* niveau 10 tuinieren bereiken

Ambachtelijke alchemist
* Niveau 10 van alchemie bereiken
*Gebruik 50 alchemie-elixers

Beroemde paragnost
* niveau 10 bereiken van de waarzeggers carrière (Oplichterstak)
Mystieke heler
*genees 12 verschillende getransformeerde Sims met een zonne spreuk of krachtig helend elixer.

Leider van een roedel
* 5 simstot weerwolven transformeren
*vind voor 40.000 simdollars aan voorwerpen tijdens jagen met een roedel

 • Wat kunnen de elven allemaal doen (behalve pranks/grappen uithalen) ?

Feeën hebben aura’s: Creatieve aura, aura van kalmte en aura van lichaam en geest. Iedere aura heeft een aparte kleur en je kan er maar één tegelijkertijd aanzetten, dit is bij je fee zelf.
Ook hebben feeën de optie: Ik kan vliegen, waardoor ze een koprol maken , vliegend, in de lucht. Feeën kunnen zich ook klein maken en in het feeën huisje gaan zitten, hier kunnen zij slapen, feesten en even bijkomen van het feeën leven

 • Als je een supernatural kind hebt, op welke leeftijd is dat duidelijk te zien? Wat kunnen ze meer dan normale peuters/kinderen/tieners?

Wanneer je peuter bijvoorbeeld vleugels heeft is dat al een heel verschil met een normale Sim. Je peuter kan echt vliegen en zichzelf verstoppen in een feeën huisje. Als weerwolf zijnde als peuter zie je niks, dus dat pas vanaf kind. En volgens mij geld dat ook voor de heksen. Als feeën peuter kan je jezelf al wel klein maken voor het feeën huisje en kan je al vliegen

 • Kunnen heksen overal vliegen waar ze willen of alleen op een geanimeerde *vliegbaan*?

Als je een heks bent heb je natuurlijk een bezemsteel nodig om te gaan vliegen. Deze kan je kopen in het koop menu, ook is daar een vliegbaan te koop. Hier in kan je ook vliegen en hoef je je niet aan de normale snelheid te houden.

 • Worden de vampiers uit Na Middernacht vervangen door de nieuwe vampiers uit Bovennatuurlijk of zijn er straks 2 soorten?

Er zijn twee soorten vampiers, de vampieren uit bovennatuurlijk schijnen iets sterker te zijn dan de vampieren uit Na Middernacht. Wat er precies anders is aan de vampieren hebben wij nog niet kunnen ontdekken.

 • Op een site las ik dat je bijen kunt houden. Maar daar vind ik nergens anders informatie over. Zijn er bijen? En zo ja, wat kun je er dan precies mee?

Ja er zijn bijen in het spel, deze bijen kan je in een bijenkast houden en verzorgen.


( klik hier om terug te gaan naar De Sims 3 Bovennatuurlijk overzicht pagina )

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>