Informatie: De Sims 3 voor de Xbox 360 en PS3

Meer informatie over dit spel? Kijk eens op ons forum! |

Creëer Sims met unieke karakters, breng hun wensen in vervulling en bestuur hun levens in een levendige buurt. Speel splinternieuwe Karmakrachten vrij en laat ze los op je Sims: help je Sims om te scoren, zegen hen met ultieme schoonheid of maak hen het leven zuur door ze als eeuwige mislukkeling te bestempelen. Denk wel goed na voor je deze krachten gebruikt, want de effecten kunnen buitengewoon verrassend zijn! Ontwerp het droomhuis van je Sim en deel je creaties met anderen. Terwijl je je Sims door het leven heen loodst kun je uitdagingen volbrengen waarmee je aanvullende voorwerpen, uitbreidingen voor de stad en nieuwe gebouwen en monumenten kunt vrijspelen. Je kunt voor de allereerste keer materiaal uploaden en downloaden via XBLA en PSN, zoals meubels, huizen, creaties van spelers en meer!

KENMERKEN

Creëer alle denkbare Sims en geef hen unieke karakters! Bepaal het uiterlijk van je Sims tot in het kleinste detail en creëer miljoenen verschillende karakters. Creëer Sims die vals, romantisch, paranoïde of kleptomaan zijn of verzin je eigen combinatie van verschillende eigenschappen.

Bouwen en aanpassen! Bouw het ultieme droomhuis van je Sims, verbeter hun stad met allerlei extra bouwmogelijkheden en nog veel meer.

Speel totaal nieuwe Karmakrachten vrij. Jij hebt het volledige gezag over je Sims en kunt hen alle welvaart, schoonheid en liefde gunnen, of hen alles met één druk op de knop weer afnemen.

Neem het lot van je Sims zelf in handen. Bepaal zelf het lot van je Sims door hun wensen te vervullen, of hun dromen in rook op wilt laten gaan. Zullen je Sims rocksterren, wereldleiders of meesterdieven worden? De keuze is aan jou.

Bouwen en materiaal online delen! Maak verbinding met anderen via XBLA en PSN om je creaties online te delen en materiaal van andere spelers over de hele wereld te downloaden.

Voltooi uitdagingen om beloningen te verdienen. Ga uitdagingen aan op korte en lange termijn en verdien beloningen en onderscheidingen. Deel je prestaties met je vrienden via Facebook.

2 reacties

    1. Ik zou het niet weten eerlijk gezegd, maar krijg je dit probleem bij het opslaan van je huis of van je save zelf? Probeer het ook eens in een compleet nieuwe save.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *