De Sims 3: Creëer een Patroon

De Sims 3: Creëer een Patroon is gratis te downloaden via de officiële De Sims 3 site:

Creëer je eigen originele patronen voor De Sims 3

Creëer en deel je eigen originele patronen voor De Sims 3 met De Sims 3 Creëer een Patroon-tool. Of je nou het perfecte patroon voor de pyjama’s van je Sims gevonden hebt, of prachtige vloertegels wilt ontwerpen; vanaf nu heb jij het hulpmiddel in handen om je eigen ontwerpen te maken! Met behulp van de vele afbeeldingen uit de Stickerbibliotheek kun je snel een patroon ontwerpen. Ook kun je je eigen afbeeldingen toevoegen en afbeeldingen in lagen over elkaar heen plaatsen, voor nog meer unieke patronen. Laat je creativiteit de vrije loop en deel je creaties online via De Sims 3 Uitwisseling.

KENMERKEN

* De Sims 3 Creëer een Patroon-tool is het officiële hulpmiddel waarmee spelers van De Sims 3 eenvoudig hun eigen patronen kunnen maken en veilig aan de game toe kunnen voegen, zonder dat de ontwerpen of game beschadigd raakt.
* Spelers kunnen hun zelfgemaakte patronen gebruiken bij het vormgeven van meubels, kleding, vloeren en muren voor hun Sims en nog veel meer.
* Deze handige tool is krachtig en toch eenvoudig in gebruik, zodat zowel beginnende spelers als ervaren ontwerpers er zich uit mee kunnen leven.
* Spelers kunnen hun patronen in 3D bekijken met één enkele muisklik en hun patronen daarna rechtstreeks naar de game exporteren.
* Spelers kunnen hun creaties laten zien aan Sims-fans over de hele wereld via De Sims 3 Uitwisseling.

| De Sims 3: Creëer een Patroon – downloaden |


Dit hulpmiddel stelt de spelers in staat om foto’s of andere afbeeldingen te importeren en te wijzigen met als doel om patronen te maken voor muren of andere objecten (hiermee kun je geen tatoeages maken). Met behulp van wat lijkt op een eenvoudige versie van Photoshop, kunnen de spelers dingen veranderen zoals de kleur, helderheid, of de grootte van hun afbeeldingen en hebben ze de mogelijkheid om maximaal vijf foto’s in lagen op elkaar te stapelen. Het klinkt als een vrij eenvoudig hulpmiddel, maar het is gewoon een andere manier waarmee EA de Sims 3 spelers toestaat om hun omgeving te manipuleren naar hun eigen zin.

Meer over de tool vindt je ook op ons forum:

| Sims 3 Creëer een Patroon (tool) |


EA Nederland:
Creëer en deel je eigen unieke patronen voor De Sims 3 met De Sims 3 Creëer een Patroon-tool. Of je nou het perfecte patroon voor de pyjama’s van je Sims gevonden hebt, of prachtige vloertegels wilt ontwerpen; vanaf nu heb jij het hulpmiddel in handen om je eigen ontwerpen te maken! Met behulp van de vele afbeeldingen uit de Stickerbibliotheek kun je snel een patroon ontwerpen. Ook kun je je eigen afbeeldingen toevoegen en afbeeldingen in lagen over elkaar heen plaatsen, voor nog meer unieke patronen. Laat je creativiteit de vrije loop en deel je creaties online via De Sims 3 Uitwisseling. Je kunt De Sims 3 Creëer een Patroon-tool deze zomer gratis downloaden via www.desims3.nl.

Houd je ogen open voor meer informatie en nieuws over de lancering van De Sims 3 Creëer een Patroon-tool.


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *