Skypen met de Beestenbende Producers – V&A

Skype Interview met The Sims 3 Pets producers!

Gisteravond rond half 8 werd ik ingebeld voor een Skype gesprek met drie producers van Beestenbende.  Ryan Vaughn, JoAnne Lio en Kelly mondragon zaten alle drie al te wachten voor een interview. Ryan Vaughn ging over de PC versie, JoAnne Lio over de Console en Kelly Mondragon over de 3DS versie van het spel.  In het begin wist ik eigenlijk niet wat ik moest zeggen en vroeg aan hun waar hun mee wouden beginnen. Ze zeiden dat het naar mijn manier mocht en ben na hun voorstel rondje gelijk , en mijzelf te introduceren, begonnen met de vragen. Hieronder zijn alle vragen vanaf het begin te lezen!

“Vorige week dinsdag was ik bij een producer event, samen met een paar andere fansites, we mochten daar vragen stellen, waarop we vervolgens de antwoorden noteerden. We hebben een review geschreven, en kregen daar enkele comments op, ‘dat sommige dingen niet zouden kloppen.’’ We vroegen aan Nicole Jenkins de vraag; kunnen huisdieren mee op vakantie? Haar antwoord daarop was; ja dat kunnen ze, als je Wereldavonturen hebt. SimGuruRyan zei op twitter dat dit niet kon, en daardoor is er dus on duidelijkheid ontstaan. Kunnen jullie ons vertellen of onze huisdieren dadelijk echt mee op vakantie kunnen? Plus, er ontstond ook een verwarring over de allergie die je Sims kunnen krijgen. Is dit nu alleen voor de PC of Console, of beiden? “

Je huisdieren kunnen helaas niet mee op vakantie, wel kunnen ze met je mee verhuizen naar andere steden zoals Bridgeport etc. (Met mee verhuizen wordt op de huidige manier bedoelt, niet zoals bij De Sims 2).  Allergieën kunnen je Sims helaas alleen krijgen op de Console, wel kunnen huisdieren op de PC vlooien meedragen waardoor je sim deze ook kan krijgen!

Is er kleding voor je huisdieren?

Er zijn halsbanden voor de honden en katten, en zadels voor je paarden, maar kleding is er verder niet voor je huisdier.

Moet je een puppy zindelijk maken?

Ja, je kan je puppy of kitten zindelijk maken, anders plassen ze binnen in huis (dit kun jezelf ook onder controle hebben, dus als je huisdier eens stout wilt zijn kan hij gewoon binnen plassen). Je kunt je hond uitlaten en je kat op de kattenbak zetten.

Is het mogelijk om met een eenhoorn te fokken?

Ja het is mogelijk om eenhoorns te fokken. Dit doe je met een normaal paard en een eenhoorn in het paarden hok. Waar alle huisdieren principe verwekt worden.

Kunnen spelers voor de 3DS ook puppies/kittens krijgen? (En kinderen)

Nee helaas niet, wel kunnen je katten of honden ‘jet packs’ krijgen, wat heel erg gaaf is!

Is het mogelijk om grappige patronen te downloaden via de Store, of via de uitwisseling, als het spel in de winkels ligt?

Ja dat is zeker mogelijk. Over twee dagen komt de ‘Creëer een Huisdier’-tool online, en dan zal het al mogelijk zijn om je huisdieren zelf, en hun patronen op de uitwisseling te zetten.

Komen er na de uitbreiding nieuwe spullen in de store, voor je huisdieren? Of komt er nog een accessoirespakket, met speciale spullen om je huisdier te vertroetelen?

Hier hebben wij nog niet over nagedacht, maar er zullen wel nieuwe spullen voor je huisdier in de Store komen.

Hoeveel dieren zijn er in totaal?

Een hele boel! Dit zul je van de week al kunnen zien in de ‘Creëer een Huisdier’-tool.

Op het hoesje van het Xbox360 spel, zag ik dat jullie met kinect gaan werken. Hoe gaat dat in zijn werk? Kan je dan echt je huis dier aaien?

Je kunt met Kinect sneller dan de controller reageren in het spel, vooral in Creëer een Huisdier en met het bewegen van je huisdier.

Wat kun je precies met de Huisdieren op de 3DS doen?

Eigenlijk alles wat je huisdieren op de pc en console kunnen doen. Alleen heeft de 3DS nog wat speciale opties zoals op de Console: Karma. Dat heeft de PC dan weer niet!

Deze vragen zijn gisteravond gesteld, hopelijk hebben jullie je een goed antwoord gekregen op jullie vragen! Hebben jullie nog vragen dan kan je die altijd nog stellen!


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *