De Sims 3 Levensweg Informatie

De Sims 3: Levensweg review

De Sims 3 Levensweg is een uitbreiding die niet meteen na één keer spelen, en dan gaan we er van uit dat één keer spelen niet 12 uur achter elkaar is, te beoordelen is. De mogelijkheden zitten soms heel diep in het spel verstopt waardoor ze op het eerste gezicht niet opvallen.

De nieuwe mogelijkheden komen soms pas bij een bepaalde leeftijdscategorieën aan het licht, waardoor het spel langer vernieuwend blijft dan voorgaande uitbreidingen.

Samengevat, de voorwerpen zijn mooi gemaakt en er is ruime keuze tussen voorwerpen voor iedere leeftijd, ook de nieuwe interacties tussen verschillende leeftijden geven het spel heel wat meer diepte. Toch blijft het een groot nadeel dat er geen nieuwe buurt is, zeker in een uitbreiding als deze.

| De Sims 3 Levensweg review |


Sims Nieuws eerste preview

Begin april 2011 werd De Sims 3 Levensweg, of Generations in het Engels, officieel aangekondigd. En op donderdag 14 April 2011 mocht Xelles het spel al spelen in Londen.

Ik vind het lastig hier nu een voorlopige conclusie te geven over De Sims 3 Levensweg. Ik weet dat ik nog lang niet alles gezien heb. Maar toch heb ik wel het idee dat er minder grote uitbreiding is dan we gewend zijn. Dit kan ook komen doordat er gewoon veel dingen ‘verborgen’ zijn. Nieuwe interacties zijn niet echt dingen die je makkelijk opvallen en je kijkt er dus makkelijk overheen.

Al met al hoop en verwacht ik dat het uitbreidingspakket toch groter uit gaat vallen dan ik nu denk. Nu voelt het voor mij nog wat klein aan, maar ik denk en hoop dus dat ik het mis heb. De dingen die ik gezien heb vind ik in ieder geval wel erg tof! Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik hem geïnstalleerd heb!

| De Sims 3 Levensweg – Eerste impressie in Londen |


Geniet van de vele levenservaringen van je Sims!

Begin met de met fantasievolle wereld van kinderen en omarm de dramatische jaren van de tieners. Ervaar de gecompliseerde relaties van het volwassen leven, en ervaar de voordelen van het opgroeien in elke levensfase. Een rijke keuze uit nieuwe opties en interacties maken je Sims’s leven betekenisvoller dan ooit tevoren, ongeacht hun leeftijd. Met nieuwe vieringen, dramatische levensgebeurtenissen en verschillende nieuwe manieren voor je Sims om hun creativiteit uit te drukken. De Sims 3 Levensweg laten je Sims hun leven volledig leven.

Functionaliteiten:

  • Sims van elke leeftijd kunnen genieten van nieuwe activiteiten! Kinderen kunnen met hun vrienden chillen in boomhutten. Tieners kunnen grappen uithalen. Volwassenen moeten hun midlife crises overleven. En nog veel meer!
  • Of het nou een vet tiener feest is terwijl de ouders weg zijn, slagen voor je middelbare school, een officieel huwelijksceremonie, nieuwe feesten maken elke levensfase leuker!
  • Van het vrijgezelle feest, het in de problemen komen door je slechte cijfers tot het horen van geruchten in de stad over die ene Sim die zijn vrouw bedriegt, hilarische taferelen gebeuren wanneer er drama komt!
  • Sims zullen genieten van alle nieuwe manieren van creatief zijn met bijvoorbeeld een chemische set, zelf films maken in je eigen huis en deze kijken en je verkleden en inbeelden dat je een dinosaurus, astronaut of een prinses bent.
  • Al deze nieuwe activiteiten, vieringen en drama zijn makkelijker te onthouden met een nieuw herinneringen systeem dat al je belangrijke momenten bijhoudt en die je ook kan delen op je Facebook of je eigen Sims pagina!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *