Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 4 Luxe Feestaccessoires – Informatie

De Sims 4 Luxe Feestaccessoires

Releasedatum: 19 mei 2015
Prijs: €9,99
Pakket: Accessoires pakket (SP01)

Nieuwsberichten | SN Review: De Sims 4 Luxe Feestaccessoires

Feest in stijl.

Je Sims gaan op de stijlvolle tour met De Sims™ 4 Luxe Feestaccessoires! Geef een prachtig feest met tal van stijlvolle meubels en decoraties. Breidt de garderobe van je Sims uit met schitterende japonnen en stijlvolle avondkleding. Met de buffettafel besluit jij welke heerlijke gerechten je je Sims voorschotelt en zorg je voor een prachtige blikvanger op elk evenement!

Feest in stijl, leef in luxe. Geef het meest stijlvolle feest van de stad met de hipste meubels en trendy decoraties. Voeg wat leuke en elegante stukken aan het huis van je Sims toe, en nodig dan de hele buurt uit voor een spetterende avond.

Maak indruk met je kleding! Van glinsterende jurken tot stijlvolle driedelige smoking, jouw Sims zijn gekleed voor elk (feestelijk) evenement. Maak hun glamoureuze look helemaal af met kapsels en accessoires.

Geniet van de gloednieuwe buffettafel. Zet het ultieme feestmaal voor je Sims klaar, compleet met tafelfotein – en ja, die kan zelfs van chocolade zijn.

| Eigenschappen | Trailers en screens |

Eigenschappen

  • Feest in stijl met de nieuwe feestoutfits, nieuwe make-up en accessoires en de nieuwe luxe feestvoorwerpen.
  • De twee bankettafels en fontein zijn de exclusieve objecten van dit pakket en zorgen ervoor dat je je feest nog beter wordt.

Trailers en screens

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *