De Sims 4 Star Wars – Journey to Batuu collecties: Batuu-dossiers

De Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu

Wat heb je daar een mooie datapad! Wist je dat je die kunt gebruiken om voorwerpen op Batuu mee te scannen om er meer over te weten te komen? Eens kijken of je alle scans kunt verzamelen!

DJ R-3X

Batuu-dossiers verzamelen

Batuu-dossiers geven korte achtergrondinformatie over bepaalde iconische voorwerpen in Batuu zoals de Millennium Falcon en zijn te verzamelen door de betreffende voorwerpen te scannen. Alle Batuu-dossiers verzamelen is daarmee over het algemeen lastiger dan bij de meeste andere collecties omdat veel van de voorwerpen die je moet scannen maar op één plaats voorkomen.

Veel bijzonders levert de collectie je overigens niet op. Alle dossiers zijn namelijk te verkopen voor slechts 1 Simdollar/Galactische Credit en het voltooien van de volledige collectie geeft geen aparte bonus. Het gaat dus echt om de achtergrondinformatie en de bijbehorende uitdaging om alles te vinden.

Collectie Batuu-dossiers (19 objecten)

Alle dossiers zijn simpelweg losse voorwerpen in het inventaris van je Sim en zijn dus niet bedoeld ter decoratie.

AfbeeldingNaamZeldzaamheidPrijsVindplaats
1.4 FD P-Toren
De 1.4 FD P-Toren is een lichte anti-voertuig wapenopstelling met voldoende kracht om alle lichte voertuigen uit te schakelen. Dankzij de robuuste betrouwbaarheid van de P-Toren kan hij zelfs in de meest barre omgevingen functioneren.
Gewoon1Op verschillende plaatsen in het verzetskamp.
Millennium Falcon
De Millennium Falcon, een aangepast Corelliaans vrachtschip, is een legende onder de smokkelaars en wordt geprezen als de snelste schrootbak van het heelal. Ondanks zijn nederige afkomst heeft het schip dat de Kessel Run in minder dan 12 parsecs wist te voltooien een kritieke rol gespeeld bij een aantal van de grootste overwinningen van het Verzet en de Nieuwe Republiek. De Falcon heeft verschillende eigenaars gehad, waaronder Lando Calrissian en Han Solo, plus een handjevol andere Schurken.

De Falcon bevindt zich momenteel op Batuu nadat Chewbacca een deal had gesloten met de voormalige piraat Hondo Ohnaka om hem het schip te lenen in ruil voor Hondo's hulp aan het Verzet.
Gewoon1Centraal in de Black Spire Outpost.
Aangepast Utilipede Transport
Strono 'Cookie' Tuggs is een van de bekendste culinaire experts van het heelal. Hij reist naar verschillende locaties in zijn aangepaste Sienar-Chall Utilipede Transport. Zijn schip is speciaal gebouwd om als een mobiele keuken en mobiel restaurant te fungeren. Op zijn lange reizen heeft hij de meest exotische ingrediënten weten te verzamelen om nieuwe en ongebruikelijke gerechten mee te maken. Het transportmiddel heeft een modulaire cargohouder die verschillende zelfstandige modules met ingebouwde levensonderhoudsystemen kan ondersteunen om te zorgen dat zijn ingrediënten zo vers mogelijk blijven.
Gewoon1Op het dak van Docking Bay 7 in de Black Spire Outpost.
Black Spire Waterpijpen
Deze pijpen werden gebruikt om water door heel de Black Spire Outpost te transporteren, maar helaas heeft een dianoga-pup zich naar binnen gegraven en weigert nu te vertrekken. Als je goed kijkt, zie je af en toe een paar nieuwsgierige ogen oplichten.
Gewoon1Voor de linker peiler van de boog tussen Ronto Roasters en je woning in de Black Spire Outpost.
DF.12 Com Schietkoepel
De DF.12 Com Schietkoepel is een op de grond geplaatste tankopstelling die als een betrouwbare frontverdediging voor het Verzet dienst deed. Als dit ding het niet tegen kan houden, zal niets het tegenhouden.
Gewoon1Tussen de X-wing en de slaaptenten in het verzetskamp.
Droïdedepotopslag
De schroothandel is waar Mubo zijn reserveonderdelen opslaat om droïden van alle soorten te verkopen, te onderhouden en te verhandelen.
Gewoon1Rechtsachter het droïdedepot in het First Order-district.
FWMB-10 Halfautomatische Blaster
De FWMB-10 Halfautomatische Blaster wordt geproduceerd door de Sonn-Blas Corporation en wordt voornamelijk door de zware aanvaltroopers van de First Order gebruikt. Deze blaster heeft een geïntegreerde driepoot om makkelijk in elkaar te worden gezet en te worden bediend tijdens lange periodes van onderdrukkend vuur. Daarnaast wordt dit model aangedreven door een Eksoan Class-5B1 duplex stroomgenerator.
Gewoon1Meteen achter de ingang van het cargostation in het First Order-district.
Ithoriaanse Grafsteen
Het gerucht gaat dat dit niet alleen een eeuwenoude spirituele relikwie is van Ithor, de thuisplaneet van Dok-Ondar’s soort, maar ook de grafsteen van zijn ouders die door een onbekende oorzaak plotseling zijn overleden. Ithorianen zijn van nature vredelievend en hebben een spiritualiteit die gekoppeld is aan planten. Als je goed kijkt, zie je een inscriptie onderop staan staan met de woorden 'Wij Verwelken Om Te Bloeien'.
Gewoon1Rechts langs de ingang van Dok-Ondar's Antiquiteitenhol in de Black Spire Outpost.
Jedi-tempel Standbeeld
De Jedi-tempel is onmiddellijk te herkennen aan zijn onderscheidende kroon van vijf torens en was de thuisbasis van de Jedi-orde op Coruscant. Deels school en deels klooster was de Jedi-tempel het kloppende hart van alle Jedi-activiteiten in het heelal gedurende de Galactische Republiek.
Gewoon1Rechts langs de ingang van Dok-Ondar's Antiquiteitenhol in de Black Spire Outpost.
Keizerlijke Peildroid
Peildroids zijn ontworpen voor verkenning in de ruimte en zijn onvermoeibare jagers en zoekers. Deze droïden hebben vele sensors en de versies die door het Rijk werden gebruikt, waren uitgerust met blasters en (in sommige modellen) met schilden. Hun doel als ze eenmaal op hun doellocatie zijn aangekomen, is het verzamelen van zoveel mogelijk informatie. Als ze na het afronden van hun hoofdmissie worden geconfronteerd, hebben deze droïden de mogelijkheid om zichzelf te vernietigen.
Gewoon1Rechtsachter het droïdedepot in het First Order-district.
Sloopkarretje
Dit sloopkarretje wordt door Mubo, eigenaar van het Droïdedepot, gebruikt om spullen rond Batuu te verzamelen om droïden mee te herstellen en bouwen voor zijn klanten. Met de hand gemaakt met metalen buizen en leren bandjes is het niet de mooiste constructie, maar het krijgt de klus wel geklaard.
Gewoon1Rechtsvoor het droïdedepot in het First Order-district onder een boom.
T-70 X-Wing
Dit schip dat wordt gebruikt als hét gevechtsvoertuig door het Verzet is een waar werkpaard en is een van de meest veelzijdige schepen uit hun vloot. Het is manoeuvreerbaar genoeg om een TIE-fighter bij te houden, maar beschikt ook over heel wat vuurkracht om flink wat schade toe te kunnen brengen. Omdat het Verzet krap bij kas zit, worden de meeste X-wings aangeworven via gulle donaties van senators en plaatselijke veiligheidstroepen.
Gewoon1Op de open vlakte van het bos in het midden van het verzetkamp.
TIE Echelon
De TIE echelon werd geproduceerd door Sienar-Jaemus Fleet Systems en wordt voornamelijk voor het transport van vloten gebruikt. De echelon heeft voldoende capaciteit om twaalf crewleden plus extra cargo te vervoeren. Hoewel het voornamelijk voor transport wordt gebruikt, heeft het ook een aantal gevechtswapens. Uitgerust met een schildgenerator, zware laserkanonnen en geavanceerde sensors die zijn geprogrammeerd om vijandelijke communicaties op te pikken, heeft de echelon ook de mogelijkheid om zo nodig van wapens te wisselen.
Gewoon1Langs het cargostation in het First Order-district.
Tactisch Scherm
Beproefde mapping-technologie! Breng je strategische bewegingen en posities in kaart met dit tactische scherm vanuit het comfort van je eigen verborgen basis.
Gewoon1Langs de holotafel in de bunker van het verzetskamp.
Trilon Wensboom
De locals van de Black Spire Outpost gebruiken restjes stof, linten en garen, en binden die rond deze boom om een wens te doen. Als de stof of het garen uit elkaar valt, denken de locals dat het heelal hun wens zal vervullen.
Gewoon1Voor Savi's Lichtzwaardwerkplaats in de Black Spire Outpost.
Verzetskamertjes
Tussen de missies door heeft het Verzet tijd nodig om even uit te rusten en te relaxen om gemotiveerd te blijven. De leden van het Verzet op Batuu hebben een kleine recreatieve ruimte achter in hun bunker gecreëerd om iets van huiselijkheid te creëren terwijl ze alles op alles zetten om de First Order tegen proberen te houden.
Gewoon1In de losstaande ruimte in de bunker in het verzetskamp.
X-34 Landspeeder
De X-34 is uitgerust met een krachtige afstotingsliftmotor waardoor hij een meter boven de grond kan zweven. Verbeterd met een trio van luchtgekoelde stuwkrachtturbines is dit razendsnelle voertuig een ware werk-orbak op elke onherbergzame planeet zoals Batuu en Tatooine.
Gewoon1Overal in Batuu.
Gonkdroïde
Deze robuuste stroomdroïde is een betrouwbare back-up generator, mocht dat nodig zijn. Hoewel zijn conversatievaardigheden beperkt zijn, is hij nog altijd stukken gezelliger dan die ene geschifte neef van je.
Gewoon1Overal in Batuu.
Herlaadbare Gonkdroïde
Gonkdroïden zijn draagbare stroomeenheden die vaak moeten worden opgeladen als ze geen stroom meer hebben. Mubo biedt tegen een kleine vergoeding oplaadservices voor de bewoners van Batuu en hun Gonkdroïden.
Gewoon1Rechtsachter het droïdedepot in het First Order-district.