De Sims 4 collecties: Buitenaardse Wezens

Buitenaardse wezens verzamelen

Om buitenaardse wezens te vinden heb je eerst de “Steampunk Vliegding”-raket nodig (of een van de betere raketten) die je kunt kopen voor §5.000 (KoopmodusVoorwerpen op functieActiviteiten en vaardighedenKennis), waarna je hem voor nog eens §1.000 moet bouwen. In enkele gevallen levert dit je na bepaalde missies buitenaardse wezens op. Je zal hiervoor best een aantal keer op reis moeten gaan, aangezien het vinden best lastig is. Meer upgrades op je raket zullen ervoor zorgen dat het verzamelen wel wat sneller gaat, maar dat maakt dit al met al een best dure verzameling om te voltooien. Zie ook de raketwetenschapsvaardigheid voor meer informatie.

De Sims 4 Aan het Werk

Met het uitbreidingspakket De Sims 4 Aan het Werk bestaat er daarnaast nog de mogelijkheid om rechtstreeks op “Sixam”, de alienwereld, buitenaardse wezens te vinden in de verschillende rokende kraters die daar te vinden zijn. Dit is over het algemeen handiger en goedkoper dan met een raket.

Collectie buitenaardse wezens (10 objecten)

Levende buitenaardse wezens geven een omgevings-aura van 3 en dode buitenaardse Wezens geven een geconcentreerde emotionele aura van 3.

AfbeeldingNaamZeldzaamheidWaarde (§)
Dode blauwe slakDode blauwe slak
Dit wezen dat aan het lichaam van zijn voorgaande host werd onttrokken, blijft in leven zelfs lang nadat andere levensvormen zijn uitgestorven.
Gewoon80
Dode roze walvisDode roze walvis
De levensvloeistoffen van dit organisme bevatten sporen van fosfor en gloeien kortstondig op als ze bloot worden gesteld aan zuurstof. Is dit de volgende 'fossiele' brandstof?
Gewoon80
Dood rood koraalDood rood koraal
De eerste lezingen suggereren dat dit 'skelet' een constant stroom van kortegolftransmissies verzendt, vaak met wat op het eerste oog op numerieke rijtjes lijkt.
Gewoon80
Dood ruimte stekelvarkenDood ruimte stekelvarken
Een anatomische analyse onthult dat dit wezen de geslachtsorganen van zowel reptielen als zoogdieren heft; een perfecte match voor de vreemde meteorologische patronen.
Gewoon90
Levend ruimte stekelvarkenLevend ruimte stekelvarken
Dit 'stekelvarken' vertoont verlegen, zenuwachtig gedrag en zet zijn 'veren' op om mogelijke roofdieren te verdoven en zich daarna haastig uit de voeten te maken.
Gewoon105
Dode ruimte inktvisDode ruimte inktvis
Met zes wormvormige aanhangsels, een gedeeltelijke transarantheid en een ongewoon spiegelend omhulsel, heeft deze soort zich waarschijnlijk op een waterplaneet ontwikkeld voor hij werd ontdekt.
Ongewoon200
Levend rood koraalLevend rood koraal
In tegenstelling tot zijn aardse tegenhangers is 90% van deze koraalachtige structuur betrokken bij metabolische processen.
Ongewoon215
Levende roze walvisLevende roze walvis
Deze 'ruimtewalvis' doet vaag aan onze eigen walvisachtige zoogdieren denken en manipuleert de samenstelling van tijd en ruimte tijdens het navigeren van zijn omgeving.
Ongewoon210
Levende blauwe slakLevende blauwe slak
Een parasiet dat het brein van grotere organismen bezet en ze als een marionet bestuurt. Ogenschijnlijk extremofiel.
Zeldzaam300
Levende ruimte inktvisLevende ruimte inktvis
Een geleiachtig, volgzaam organisme dat communiceert met patroonpulsen via zijn biodoorschijnende huid.
Zeldzaam350

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *