De Sims 4 collecties: Geoden

Geoden verzamelen

Geoden zijn alleen op de planeet Sixam te vinden, maar zijn daar niet erg moeilijk om te vinden. Ze zien eruit als een soort bal op een trechter, de “Geodescheur”, waarna je die bal, de “Ruwe geode”, mee kunt nemen. Thuis kun je dat vervolgens Polijsten, waarna je willekeurig één van de zes geoden krijgt. Elke geode is even zeldzaam en evenveel waard, dus het voltooien van deze verzameling is niet al te moeilijk.

Verzameling geoden (6 objecten)

Geoden geven een omgevings-aura van 3.

AfbeeldingNaamZeldzaamheidWaarde (§)
CorbutCorbut
'Ouwe Blauwe' Xur Corbut wist de eeuwenoude stammen te verenigen. Hij luidde het moderne tijdperk der kalmte in, waarin de zoektocht naar het ultieme feest het hoogste goed was. De legende gaat dat Corbut kampioen was op het gebied van het organiseren van de meest legendarische feesten op Sixam. Iedereen op de planeet feestte vrolijk mee... behalve één mopperkop: 'Glumbut de Natte Tosti'.
Gewoon50
GlumbutGlumbut
Volgens Glumbut was feesten zonde van de tijd. Hij vond het zonde om enorme hoeveelheden ingrediënten te gebruiken om Sprankelsap 2% sprankelender te maken. Niemand vond Glumbut echt aardig. Maar ze hebben wel mooi deze steen naar hem vernoemd. Dat is toch iets.
Gewoon50
Mylom's TopicMylom's Topic
Burbels Brouwsel was een paar eeuwen geleden een extreem populair drankje. Iedereen die ook maar wat te betekenen had, dronk het destijds. Tot alle sims ineens hun haren verloren. Bijna de totale bevolking was kaal. De Sims deden er alles aan om hun kale kikkers te verhullen. Maar Mylom was dapper genoeg om vol trots rond te lopen met haar blinkende bolletje. Het duurde niet lang voordat andere Sims haar voorbeeld volgden, waardoor het een echte rage werd. Tot op de dag van vandaag staat haar naam symbool voor innerlijke schoonheid en kracht. Deze steen is daarom naar haar vernoemd.
Gewoon50
Oog van het StormzwijnOog van het Stormzwijn
Het Oog van het Stormzwijn ziet eruit als het vreselijke rode oog van een eeuwenoud wezen dat nietsvermoedende mensen in dromenland terroriseerde. Het kroop in het geniep naar je toe, bleef uren wachten en keek dan direct je ziel in als je wakker werd. Het Stormzwijn stormde er dan vandaar, tevreden dat hij weer een arme sul had laten schrikken. Is het vreemd dat ze al heel lang geleden zijn uitgestorven?
Gewoon50
SterrenvlokSterrenvlok
Als je jouw ogen samen knijpt en je hoofd scheef houdt, lijkt deze geode wel een beetje op dat tussendoortje waar in de intergalactische media heel wat over te doen was, doordat Hertogin Hiattoïde er tijdens haar inhuldiging over struikelde.
Gewoon50
ZarinneZarinne
Zarinne was een legendarische danser die op wist te klimmen in de competitieve danswereld van de kolonie Funkistan. Ze stond vooral bekend om het dragen van een felle oranje overall, die haar helder blauwe huidskleur goed complementeerde.
Gewoon50

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *