Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 4 collecties: Microscoopprints

Microscoopprints zijn een collectie verzamelobjecten uit het basisspel van De Sims 4, te vinden door monsters te onderzoeken onder de microscoop.

Microscoopprints verzamelen

Om microscoopprints te verzamelen heb je eerst de “Leven onder een Microscoop” nodig die je kunt kopen voor §1.630 (te vinden in KoopmodusVoorwerpen of functieActiviteiten en vaardighedenKennis). Door hierna op de optie Gebruiken te klikken op de microscoop kun je meteen beginnen met het verzamelen van microscoopprints. Zes van de twaalf prints zijn op deze manier te verkrijgen.

Voor de overige zes moet je ook daadwerkelijk andere objecten onderzoeken met de microscoop. Zodra je Sim een hoger inzichtsniveau heeft bereikt, krijg je de opties Verzamel monster voor microscoop bij planten (niveau 2), fossielen (niveau 5) en kristallen (niveau 8). Die monsters zijn vervolgens met de microscoop te analyseren waarna je een miscroscoopprint kunt krijgen. Binnen elke groep zijn er zo nog twee verschillende prints te verkrijgen.

Collectie microscoopprints (12 objecten)

Microscoopprints hebben een geconcentreerde emotionele aura van 3 tot 9.

De Sims 4 collecties: Microscoopprints
AfbeeldingNaamZeldzaamheidWaarde (§)Actie
Blauwe biologieBlauwe biologie
Heb je geen groene vingers? Geen probleem. Geniet van planten op celniveau, waar ze blauw blijken te zijn. Dit kunstwerk heeft geen water, zonlicht of bemoedigende woorden nodig!
Gewoon95Planten analyseren
De WildebrasDe Wildebras
Zorg dat je je hart niet verliest aan plankton. Deze organismen zwerven van de ene locatie naar de andere. Aanschouw dit exemplaar, dat na een avondje los te zijn gegaan op de elektrische gitaar met de Bacterieband wild aan het dansen is met een paar groupies. Gelukkig heeft een kunstenaar dit moment weten te vereeuwigen, want we zullen deze wildebras nooit meer zien.
Gewoon105Normaal gebruiken
HoelaplanktonHoelaplankton
In dit aangrijpende kunstwerk zien we plankton in de weer met een hoelahoep. Wat het nietsvermoedende plankton nog niet beseft, is dat ze de daadwerkelijke voorstelling nooit mee zal maken. Er zal namelijk een hongerige schildpad voorbij komen zwemmen die het hele team onderweg naar de voorstelling oppeuzelt.
Gewoon100Normaal gebruiken
Psychedelische steenPsychedelische steen
Als er iets is dat we geleerd hebben door mineralen onder de microscoop te bekijken, is het wel dit: stenen zijn bijzonder grillig! Moet je dit exemplaar eens zien; uitvergroot zien alle details en kleuren er nog indrukwekkender uit. Hang dit op in je studentenkamer!
Gewoon110Normaal gebruiken
Roze feestRoze feest
Door micro-organismen uit te vergroten, kom je allerlei interessante feitjes te weten. Zo houden ze bijvoorbeeld van een knalroze interieur en laten ze de slingers het hele jaar hangen. Als het leven op aarde één groot feest was, zouden de micro-organismen als eerste gasten arriveren. En als we dit schilderij mogen geloven, feesten ze tot in de vroege uurtjes door!
Gewoon115Normaal gebruiken
SneeuwstormSneeuwstorm
Ze zeggen dat iedere sneeuwvlok uniek is. Als je hier wat beter naar kijkt, zie je een aantal sneeuwkristallen die zich zo gesterkt voelen in hun individualiteit en een misvorm sneeuwkristal omsingelen. Ze staan op het punt om het arme sneeuwkristal in elkaar te slaan, omdat het iets TE uniek is. Dit schilderij bewijst dat sneeuw niet zo zachtaardig is als je misschien zou denken.
Gewoon110Kristallen analyseren
BergafBergaf
Dit schilderij van mineralen in herfstkleuren verbeeldt de vervolgen uitstraling van jeugdheid en de schemerjaren van het leven, waarin alle hoop vervolgen is en de weg die we bewandeld hebben bijna zijn trieste eindpunt bereikt. Hang dit kunstwerk in de keuken of de babykamer!
Ongewoon215Normaal gebruiken
CelblokkenCelblokken
Moet je die precieze pasvorm van al die heldere cellen eens zien. Daarom worden ze dus 'de bouwstenen van het leven' genoemd. Het enige verschil tussen speelgoedblokken en levende cellen is dat organismen niet door kinderen worden opgebouwd. (Behalve het pantoffeldiertje, dat door Frank uit groep zes in elkaar is geflanst.)
Ongewoon220Normaal gebruiken
Pokdalige bloesemPokdalige bloesem
Dit kunstwerk verbeeldt de ongemakkelijke puberteit die plantcellen doormaken. Zoals je kunt zien, gaan de cellen gebukt onder hun acne. Het kan helpen om flink wat regenwater te absorberen en gelukkig kan een cel zichzelf splitsen voor een eventueel afspraakje voor het eindbal.
Ongewoon220Planten analyseren
RestengetuigenisRestengetuigenis
Voel jij regelmatig iets tot op het bot? Dat komt doordat het skelet soms als een antenne functioneert en informatie doorgeeft aan het brein. Aan dit dinosaurusfossiel zien we dat het instinct van deze arme dieren nog niet zo ver ontwikkeld was dat ze een meteoor konden signaleren. Anders waren ze vast gevlucht voor de meteoor die op hen af kwam. De hersens van dinosaurussen waren niet groter dan ween erwtje. Dat is precies waarom ze zijn uitgestorven. Geniet van je schilderij.
Ongewoon255Fossielen analyseren
Kristallen glimlachKristallen glimlach
Op het punt waar de serieuze wetenschap en spirituele zweverigheid samenkomen, tref je het kristal aan. Hier zien we de onmiskenbare geometrische vormen van de kristallen, die door wetenschappers gewaardeerd worden om hun elektrische, optische en mechanische kwaliteiten. De pseudowetenschappers zijn echter meer onder de indruk van de geneeskracht en aura-helende capaciteiten van de in hun ogen magische kristallen.
Zeldzaam485Kristallen analyseren
VleesbladVleesblad
Is het niet vreemd dat wanneer je een versteend blad van heel dichtbij bekijkt, het heel veel weg heeft van een biefstuk? Hebben planten en dieren meer met elkaar gemeen dan je op het eerste gezicht zou denken? Weten bladeren ook wat liefde en angst is? Wat betekent dit voor veganisten? Is er nog wel iets dat we zonder schuldgevoel kunnen eten? Is het misschien beter om maar helemaal niets meer te eten? Kunst geeft je in ieder geval stof tot nadenken.
Zeldzaam445Fossielen analyseren

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>