Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 4 collecties: Ruimteprints

Ruimteprints zijn een collectie verzamelobjecten uit het basisspel van De Sims 4, te vinden door het kijken naar de lucht vanuit het observatorium.

Ruimteprints verzamelen

Om ruimteprints te verzamelen heb je eerst de “Observatorium voor de Achtertuin”-telescoop nodig die je kunt kopen voor §1.500 (te vinden in KoopmodusVoorwerpen op functieActiviteiten en vaardighedenKennis). Hierna kun je beginnen met het verzamelen van ruimteprints. Dit kan op drie verschillende manieren: overdag heb je die optie optie Naar de lucht kijken (5:00 uur – 20:30 uur) en ’s nachts heb je de opties Naar de sterren staren (20:30 uur – 6:00 uur). Wanneer je Sim vervolgens geconcentreerd is én niveau 7 van de inzichtsvaardigheid heeft bereikt, verschijnt ’s nachts ook de optie Naar de waarheid zoeken (20:30 uur – 7:00 uur). Alle drie de acties leveren zo hun eigen specifieke ruimteprints op. Hieronder in de tabel staat welke ruimteprint bij welke actie hoort.

Collectie ruimteprints (15 objecten)

Ruimteprints hebben een geconcentreerde emotionele aura van 7.

De Sims 4 collecties: Ruimteprints
AfbeeldingNaamZeldzaamheidWaarde (§)Actie
DierenplaneetDierenplaneet
In de X57-regio van de 1245P-Brock-Melkweg wordt een planeet bewoond door niets dan reuzenhamsters. Hier hangen twee monsterlijk grote hamsterballen te schitteren in de zon, wachtend op hun pluizige bewoners, die zich intussen rot rennen in een reuzenrad (niet afgebeeld).
Gewoon115Naar de lucht kijken
Einde der TijdenEinde der Tijden
O nee! Iemand heeft het universum zojuist doorgespoeld. Wiebel aan de hendel! Wiebel aan de HENDEL!
Gewoon135Naar de sterren staren
Grote sterGrote ster
De komeet is de prima donna van de ruimte. Moet je eens zien hoe prachtig deze schoonheid door de lucht schiet en daarbij wel 75% van het volledige canvas in beslag neemt. De schilder wilde eigenlijk een heldere sterrenhemel schilderen, maar de komeet sprong nogal opzichtig in beeld. Wat een diva!
Gewoon140Naar de sterren staren
Niet van deze wereldNiet van deze wereld
Raketten zijn er net als auto's in verschillende modellen. De strakke sportraket. De stationraket voor drukke moeders. En wat dacht je van dit exemplaar: een reproductie van een advertentie voor de super-de-luxe vijfdeurs raket. De aerodynamische kwaliteiten gaan helaas ten koste van de stijl. Vlieg dus iets langzamer naar de maan. Zo lang je maar goede sier maakt, kom je er wel!
Gewoon105Naar de lucht kijken
Onmiskenbare ruimteOnmiskenbare ruimte
Ja hoor. Dit moet de ruimte wel zijn. Het ziet eruit als het heelal. En er zijn sterren te zien. Om van dat donkere, gasachtige spul nog maar niet te spreken. En kijk, er zijn zelfs nog eer sterren. Hang dit kunstwerk aan de muur voor wat extra ruimte in huis.
Gewoon130Naar de sterren staren
Prachtige nevelPrachtige nevel
Gassen zoals helium en waterstof klitten samen het sterrenstof en het resultaat is deze prachtige roze nevel. Hoe kan het toch dat gassen en stof er in de ruimte zo mooi uitzien, terwijl hier op aarde heliumballon bedekt met stof werkelijk geen gezicht is?
Gewoon125Naar de sterren staren
Rode waasRode waas
Mars is de rode planeet. Het stof is rood. De lucht is rood. Wil je een blauwe broek dragen op Mars? Pech gehad! Je kunt alleen maar RODE broeken krijgen op Mars. Op dit schilderij zie je de lucht boven Mars, die vol vuurrode wolken is. Aardbewoners vinden het machtig mooi, maar Marsmannetjes zeggen maar al te vaak dat het gras groener is bij de buren.
Gewoon110Naar de lucht kijken
PlesiosaurusdroomPlesiosaurusdroom
Deze wolkformatie heeft wel heel veel weg van een wandelende plesiosaurus, met op de achtergrond een prachtige zonsondergang. Waar zou deze wokendino naar op zoek zijn? De zachtaardige dinosauriër houdt dit geheim stilletjes zwevend verborgen, zich niet bewust van het feit dat hij op het punt van uitsterven staat.
Ongewoon215Naar de lucht kijken
SterrenliefdeSterrenliefde
In dit fantasierijke schilderij zien we het verbond tussen een kristallen steenformatie en een flitsende komeet. Hun liefde was sterker dan de zwaartekracht en natuurkundige wetten. Niemand dacht dat het stel bij elkaar zou blijven. En dat gebeurde ook niet. Gelukkig was de liefde opgebrand, voordat het vuur tussen de twee uiteindelijk doofde.
Ongewoon210Naar de lucht kijken
Terugkeer van SaturnusTerugkeer van Saturnus
Wauwie! Moet je deze glamourfoto van Saturnus een paar jaar geleden eens zien. Saturnus had toen net een scheiding achter de rug en was een paar kilo afgevallen (drie keer raden wie NU de op één na grootste planeet is, Uranus!). Het lichtblauwe schijnsel laat de ringen extra goed uitkomen. Het gerucht gaat dat Saturnus weer aan het scharrelen is en dat er sinds kort een drieënzestigste maan is gesignaleerd in haar nabijheid.
Ongewoon290Naar de sterren staren
TwinkelTwinkel
Is het een regenboog? Een wolk? Zijn het sterren? Je kunt misschien beter even gaan zitten, want je zult ervan versteld staan dat dit een regenboogkleurige wolk vol steen is! Als dit schilderij niks met je doet, dan zul je wel een hart van steen hebben.
Ongewoon285Naar de sterren staren
WolkenvisieWolkenvisie
In de ruimte heb je meer aan bewolkte dagen dan aan zonnige dagen. Dat komt doordat de wolken uit groene glitter bestaan! De zon bestaat daarentegen uit vuur en straling. Voordat je de ruimte in gaat, doe je er dus goed aan om het ruimteweerbericht te bekijken. Of blijf gewoon lekker thuis en bewonder dit schilderij.
Ongewoon265Naar de waarheid zoeken
BovenkomenBovenkomen
Denk je eens in hoe deze vreemde wereld eruit zou zien door de ogen van een buitenaards wezen dat weer terugkeert naar zijn eigen planeet. O, wat moet het vijfkleppige hart van die alien hunkeren naar zijn thuiskomst. De tranen zullen bij het zien van deze aanblik in zijn 22 ogen springen. Het klokje tikt tenslotte nergens zoals het op XF2&23%tY tikt.
Zeldzaam475Naar de waarheid zoeken
SterrenslagSterrenslag
We turen sinds jaar en dag de nachtelijke hemel af op tekenen die voorspellen wat er in de toekomst gaat gebeuren. Deze sterrenhemel bevat talloze sterrenbeelden, die stuk voor stuk informatie over de toekomst bevatten. (Die kleine vliegende schotels onder de sterren staan bijvoorbeeld symbool voor een mogelijke invasie in de nabije toekomst.)
Zeldzaam495Naar de waarheid zoeken
T-Rexvormige nevel T-Rexvormige nevel
Het is een beetje mal dat we soms vormen proberen te ontwaren in de natuurkundige verschijnselen die willekeurige patronen vormen in de kosmos. Maar toch, deze sterrennevel lijkt wel heel veel op een T-Rex, of toch niet? (Niet te verwarren met T. Rex Nevelmans, de ster uit sciencefictionfilms.)
Zeldzaam465Naar de sterren staren

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>