De Sims 4 collecties: Stadsposters

Stadsposters

Stadsposters zijn voornamelijk te vinden op de “Elektriciteitskast voor het ophangen van posters” verspreid over San Myshuno. Op de achterkant van zo’n kast tref je af en toe een stadsposter aan welke je dan kan verzamelen via de interactie Een poster pakken. Na een tijdje zal er weer een nieuwe stadsposter verschijnen, en kun je weer opnieuw beginnen met verzamelen.

Een tweede methode is via de “Box ‘o Junk”-verhuisdozen waar je ook de sneeuwbollen in kunt vinden. Hoewel de kans op stadsposters minder groot is dan de kans op sneeuwbollen, zul je zo af en toe wel een stadsposter vinden.

De Sims 4 Stedelijk Leven Collecties: Sneeuwbollen

De vlooienmarkt is als laatste een aardige manier om je Stadsposter collectie compleet te maken. Als je een beetje gelukt hebt, staat er dan namelijk een handelaar die (vrijwel) alle stadsposters aanbiedt, die je zo voor geld kunt kopen! Zo niet, dan kan het ook nog altijd worden gebruikt om je verzamelde stadsposters te ruilen met andere Sims. Dubbele items kun je zo ruilen tegen een ander item binnen de collectie van dezelfde zeldzaamheid. De uitkomst is desondanks nog altijd willekeurig.

Collectie stadsposters (15 objecten)

tadsposters geven een omgevings-aura van 3.

AfbeeldingNaamZeldzaamheidWaarde (§)
Stadse Anarchie'Stadse Anarchie' door Angsty
Het gebruik van zwart en wit in deze poster trekt echt de aandacht. Maar de echte vraag is: is het een gezicht, een silhouet of een hardloper? Kunst. Je weet het nooit.
Gewoon65
Sterrentuin Maagd'Sterrentuin Maagd' door Angsty
Deze poster, gebaseerd op het uitzicht op de nachtelijke hemel vanuit het Sterrentuin Observatorium, is volgens de verhalen na een onbeantwoorde liefde door Angsty ontworpen.
Gewoon65
Zelfportret?'Zelfportret?' door Angsty
Een van de meer algemene posters van de geheimzinnige plaatselijke kunstenaar Angsty. Hier daagt de anonieme schilder het publiek uit met een mogelijke hint naar hun echte identiteit.
Gewoon65
Modedistrict ReizenModedistrict Reizen
Er wordt gezegd dat plaatselijke kunstenaar Angsty, overdag een commerciële posterontwerper en 's nachts een iconoclastische rebel, deze reisposter heeft gemaakt tijdens zijn gewone werk.
Gewoon65
Parfum L'esprit d'escalierParfum L'esprit d'escalier
Deze advertentie voor een parfum, een van plaatselijke kunstenaar Angsty's meer commerciële werken, is opgebouwd rond de geur van een brekend hart als twee geliefden uit elkaar gaan. O, en ook rozen.
Gewoon65
Rode Harten, Witte DiamantenRode Harten, Witte Diamanten
Deze klassieke advertentie is een van guerrilla-kunstenaar Angsty's meer commerciële werken.
Gewoon65
Vrieskonijn ValtVrieskonijn Valt
Deze bijzonder gewilde verzamelposter voor een indie-horrorfilm werd door de geheimzinnige plaatselijke kunstenaar Angsty gemaakt.
Gewoon65
Binnenstad Buiten'Binnenstad Buiten' door Angsty
Deze bijzonder gewilde verzamelposter van de rebelse kunstenaar Angsty is een snoeiharde aanval op de elite-inwoners van de Binnenstad. Plus limonade!
Ongewoon120
Spannend Lama Land'Spannend Lama Land' door Angsty
Deze grappige politieke poster voor Lamarechten is een klassiek voorbeeld van de ongewone stijl van plaatselijke kunstenaar Angsty.
Ongewoon120
Nachtlicht OverleveringNachtlicht Overlevering
Deze boekreclame voor een pulproman tegen de achtergrond van het Humor en Hippigheidfestival is een van Angsty's meer commerciële werken.
Ongewoon120
SlachtnachtSlachtnacht
De makers van deze low budget horrorfilm zijn erin geslaagd om plaatselijke kunstenaar Angsty te overtuigen een poster te maken voor het openingsfeestje van hun Kunstkwartier. Ongewoon en bijzonder gewild!
Ongewoon120
Willam doet AkoestischWillam doet Akoestisch
Serieuze verzamelaars van Angsty's werk geloven dat deze albumposter door de anonieme kunstenaar werd ontworpen als betaling voor achterstallige huur.
Ongewoon120
Aspiratie'Aspiratie' door Angsty
De anonieme kunstenaar Angsty maakte deze poster uit protest tegen de geplande sluiting van het Sterrentuin Observatorium. Na deze openbare kreet werd de sluiting geannuleerd.
Zeldzaam200
Elke pannenkoek vertelt een leugen'Elke pannenkoek vertelt een leugen' door Angsty
Dit werk, gemaakt door de anonieme guerrilla-kunstenaar Angsty, is beroemd vanwege het gebruik van echte siroop in de printinkt, waardoor er nogal wat wespen op af komen...
Zeldzaam200
Halszaak?'Halszaak?' door Angsty
Het intrigerende inktwerk op deze poster werd volgens de overleving pas na de datum van het geadverteerde protest geleverd. Guerrilla-kunstenaar Angsty hing er desondanks toch honderden van in de stad op, tot grote vreugde van de verzamelaars.
Zeldzaam120