De Sims 4 collecties: Veren (Honden en Katten)

Veren verzamelen
Veren kunnen worden verzameld door zulk soort groepjes vogels op te jagen in Brindleton Bay.

Veren verzamelen

Veren kunnen worden verzameld door met katten te gaan jagen op groepjes vogels. In vrijwel heel Brindleton Bay vind je die groepjes op verschillende plekken, maar de meest gemakkelijke plek om ze te spotten is op het strand. Het is daar immers redelijk open en de vogels hebben een redelijk goed contrast met het zand. Als je ze eenmaal hebt gevonden kun je je huisdier erop afsturen om ze op te jagen. Met een beetje geluk komt hij dan naar je Sim teruggelopen met een hoopje veren in z’n bek. Open dan het verenpakketje en je ontvangt willekeurig drie verschillende veren.

Het maakt niet uit waar je precies gaat zoeken, de kans op alle veren is overal even groot. In het binnenland vind je dus net zo goed zeemeeuwen als bij het strand. Hierdoor kan het even duren voordat je alle zeldzame veren weet te bemachtigen, al is het zeker geen moeilijke collectie om te voltooien. Huisdieren met de eigenschap jager hebben wel een betere kans veren te bemachtigen en zullen uit zichzelf al wel eens ooit gaan jagen op veren.

Collectie veren (12 items)

AfbeeldingNaamZeldzaamheidWaarde (§)
DuivenveerDuivenveer
De duif komt overal ter wereld voor. Ze worden vaak de ratten onder de vogels genoemd, maar dit is onterecht. Het zijn vergeleken met veel niet-vliegende beesten, best majestueuze diertjes.
Gewoon25
EendenveerEendenveer
De goddelijke eend lijkt op geen enkele andere vogel. Er is geen vogel die een ongelooflijk lage intelligentie combineert met zulke fraaie veren. Het is goed dat ze zich als konijnen voortplanten.
Gewoon35
KraaienveerKraaienveer
Dit is de zwarte veer van de slinkse kraai. Deze fraaie vogels worden vaak uit huizen verjaagd omdat men denkt dat het dieven zijn. Men heeft het fout, kraaien nemen alleen wat ze nodig hebben, nooit meer.
Gewoon35
MeeuwenveerMeeuwenveer
Deze ietwat elegante vogel leeft aan de kust, maar wordt soms ook meer landinwaarts aangetroffen. Wat ze onder andere doen is: vechten om afval, voedsel stelen en havenarbeiders het leven zuur maken.
Gewoon30
Vinkenveer
Vinken zijn met hun gevarieerde kleuren en patronen zeer mooie vogeltjes. Ze worden vaak gehouden als huisdier, ondanks het feit dat vinken helemaal niets met de mens op hebben. Het zijn trouwens zenuwlijers.
Gewoon40
Blauwe gaaiveerBlauwe gaaiveer
De blauwe gaai is bekend vanwege zijn prachtige hemelsblauwe veren. Minder bekend is dat het een intelligente en echte gezinsvogel is. Al zou je het misschien niet denken, deze vogel is niet echt een fan van sociale media.
Ongewoon80
FazantenveerFazantenveer
Deze vogel is een favoriet bij jagers. De mannetjesfazant heeft een schitterend verenkleed. Verzamelaars kunnen van de veren genieten en ondertussen nadenken wat ze bij de vogel zullen eten tijdens het diner.
Ongewoon90
KardinalenveerKardinalenveer
De kleurrijke kardinaal is dol op zaden en toont graag zijn indrukwekkende verenkleed. Het zijn uitstekende buren. Geen relatie met de religieuze naamgenoot.
Ongewoon60
ReigerveerReigerveer
Reigers zijn propere dieren, die zichzelf constant verzorgen. Ze staan bekend om de snelheid waarmee ze jagen en hun oneindige geduld. Ze rijgen de aanbidders aan hun vingers.
Ongewoon70
Gestipte Sixam-VeerGestipte Sixam-veer
Dit is beslist een zeldzame vondst. Deskundigen dachten dat deze uil uitgestorven was. Door zijn buitenaardse veren waren wetenschappers ervan overtuigd dat deze uil als verstekeling van een expeditie naar een nabije planeet mee terug was gekomen. Dit is een indrukwekkend pronkstuk in elke verenverzameling.
Zeldzaam200
PapegaaiduikerveerPapegaaiduikerveer
Papegaaiduikers leven doorgaans in koude streken, dus je ziet ze maar zelden in deze contreien. Is deze de weg naar de broedkolonie kwijtgeraakt? Of gevlucht uit IJsland?
Zeldzaam110
PapegaaienveerPapegaaienveer
Papegaaien zijn van een zeer divers pluimage. In deze streken zijn ze zeldzaam. Hun veren worden vaak meer gewaardeerd dan de vogel zelf. Ze hebben niet de neiging om te bijten en je tegen te spreken.
Zeldzaam120