Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 4 Vampieren – Informatie

  • Releasedatum: 24 januari 2017
  • Prijs: €19,99
  • Pakket: Game pack (GP04)

| Nieuwsberichten | SN ReviewTrailers en screens | Tutorials |

Transformeer je Sims in krachtige vampieren en leef voor eeuwig en altijd in een griezelige nieuwe bestemming met De Sims™ 4 Vampieren. Maak tal van vampieren met behulp van gloednieuwe gereedschappen en ontgrendel unieke krachten die je Sims bovennatuurlijke eigenschappen geven. Ontsnap naar Forgotten Hollow, bouw een onderkomen en chill met andere onsterfelijken.

Maak vampieren

Met nieuwe Creëer-een-Sim opties kun je vampier-Sims maken die zowel charmant als angstaanjagend zijn. Kies hun slagtanden, gloeiende ogen, en pas een duistere vorm aan om in te transformeren als je kwaad bent, of jaag angst aan!

Ontketen bovennatuurlijke krachten

Gebruik unieke vampierkrachten om de gedachten van Sims te besturen en spirituele energie op te roepen. Balanceer je vaardigheden met zwaktes en ontgrendel nieuwe krachten door duels te winnen om in rang te stijgen.

Ontsnap naar Forgotton Hollow

Het duistere, mist bedekte land van Forgotten Hollow is de perfecte plek voor vampieren om gezellig samen te komen. Bezoek de verlaten villa om zijn geheimen te ontrafelen, verzamel ingrediënten voor nieuwe recepten of bouw je eigen onderkomen.

Leid een onsterfelijk leven

Ervaar het leven van een vampier en kies hoe jij wilt leven. Drink je van Sims of eet je plasmafruit om je dorst te lessen? Omarm je het kwaad en zorg je voor problemen of pas jij je aan? Wat je ook kiest, vermijd zonlicht en blijf uit de buurt van knoflook!

Trailers

Officiële aankondigingstrailer

Transformeer je Sims in krachtige vampieren en leef voor eeuwig en altijd in een griezelige nieuwe bestemming met De Sims 4 Vampieren. Maak tal van vampieren met behulp van gloednieuwe gereedschappen en ontgrendel unieke krachten die je Sims bovennatuurlijke eigenschappen geven. Ontsnap naar Forgotten Hollow, bouw een onderkomen en chill met andere onsterfelijken.

Vampierkrachten gameplaytrailer

Verdien en gebruiken tal van unieke krachten waarmee vampieren de gedachten van Sims kunnen manipuleren en spirituele energie op te roepen met het De Sims 4 Vampieren Game Pack. Maak tal van vampieren met behulp van gloednieuwe gereedschappen en ontgrendel unieke krachten die je Sims bovennatuurlijke eigenschappen geven. Ontsnap naar Forgotten Hollow, bouw een onderkomen en chill met andere onsterfelijken.

Screenshots en renders

10 januari

16 januari

17 januari

20 januari

24 januari

Tutorials

Gidsen

Collecties