Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 4 Aan het Werk – Informatie

De Sims 4 Aan het Werk
Releasedatum: 2 april 2015
Prijs: €39,99
Pakket: Uitbreidingspakket (EP01)

| Nieuwsberichten | De Sims 4 Aan het Werk forum | SN Preview: De Sims 4 Aan het Werk | SN Review: De Sims 4 Aan het Werk

Jij bent de baas op de werkvloer

Ga aan de slag als dappere dokter, onverschrokken detective of gestoorde wetenschapper in De Sims 4 Aan het Werk!

Jij bent de baas op de werkvloer in De Sims 4 Aan het Werk! Stuur jouw Sims direct aan terwijl ze aan het werk zijn en bepaal of ze op weg zijn naar een belangrijke promotie, of juist de boel op stelten zetten op het werk. Grijp in wanneer dat nodig is en red talloze levens als arts, maak je buren het leven zuur met ondeugende uitvindingen als wetenschapper of onderzoek plaatsen delict en los belangrijke zaken op als rechercheur. Als je liever je eigen baas bent, kun je zelfs jouw eigen bedrijf openen, aanpassen en beheren om zo misschien wel Simmiljonair te worden! Jij bepaalt hoe jouw Sims aan het werk gaan.

Zorg dat je een arts, rechercheur of wetenschapper wordt.

Bestuur jouw Sims op gloednieuwe carrièrelocaties en gebruik jouw analytisch vermogen om als wetenschapper knotsgekke uitvindingen te maken, kijk wat voor geheimen je kunt onthullen terwijl je als rechercheur een plaats delict onderzoekt, of ga als arts aan de slag om patiënten te behandelen, baby’s ter wereld te brengen of spoedoperaties uit te voeren.

Creëer unieke ondernemingen.

Jij bent de baas in je eigen bedrijf! Open de onderneming van je dromen; van je eigen bakkerij, kledingboetiek en kunstgalerie tot boekhandels en nog veel meer. Geef je zaak helemaal naar wens vorm binnen Bouwen en kijk hoe de Simdollars binnenstromen! Selecteer wat voor spullen je wilt verkopen, stuur je personeel op jouw manier aan en slijm bij klanten om je spullen te slijten.

Leer nieuwe vaardigheden.

Breng jouw Sims nieuwe vaardigheden bij, zodat ze nog meer unieke voorwerpen kunnen maken waarvan ze in De Sims 4 kunnen genieten. Neem de perfecte foto of bak en versier een heerlijke lekkernij met de nieuwe fotografie- en bakvaardigheden. Stal jouw creaties thuis uit, of verkoop ze om wat extra Simdollars te verdienen!

| Eigenschappen | Trailers en screens | Gidsen

Eigenschappen

  • Er zijn drie nieuwe beroepen (Dokter, Rechercheur en Wetenschapper) waarin je je Sims op het werk kunt besturen en hun acties kunt bepalen.
  • Als Detective is het je taak om een misdaad op te lossen. Dit doe je door af te reizen naar de plaats delict om daar aanwijzingen te verzamelen en die vervolgens te analyseren in het politiebureau. Als het onderzoek klaar is, kan de verdachte worden opgespoord en opgepakt.
  • Als Dokter moet je ziekte patiënten onderzoeken en aan de hand van hun ziekteverschijnselen een diagnose stellen en de patiënt weer beter laten worden.
  • Als Wetenschapper moet je hoofdzakelijk veel uitvinden op het wetenschapslab, waarbij je allerlei leuke nieuwe gadgets als de vriesstraal kunt maken om andere Sims mee te bevriezen.
  • Ook bevat het uitbreidingspakket Aliens, met ditmaal ook een eigen thuisbasis; Sixam, de alienwereld, met een hoop eigen verzamelobjecten.
  • Naast de beroepen bestaat er ook de mogelijkheid om een eigen winkel te openen waarin je eigenlijk alle voorwerpen, van verzamelobjecten tot kledingstukken, wel kunt verkopen. Speciaal hiervoor bestaat er ook de nieuwe buurt Magnolia Promenade.
  • Om een bakkerij of fotostudio te kunnen runnen als winkel zijn er twee nieuwe vaardigheden bijgekomen: Bakken en Fotografie.

Trailers en screens

Gidsen

Collecties

Gidsen

Vaardigheden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *