SN Gids: Acrobaat

SN Gids: Acrobaat

SN Gids: Acrobaat

Dus jij bent lenig en houdt er wel van om wat geld te verdienen met het laten zien van trucjes? Dan heb ik goed nieuwe, met De Sims 3 Showtime is het mogelijk om een beroep te beginnen als acrobaat!

SN Gids: Acrobaat

Aangezien we het hier hebben over een beroep en niet over een baan, is er ook niet een gebouw waar je op kan klikken om het werk te gaan doen. De enige manier om je ‘aan te melden als acrobaat’ is door op de computer of in de krant te kiezen voor ‘Beroep vinden’ en dan ‘Acrobaat’ aan te klikken.

Maar beginnen bij het begin. Als acrobaat betekent dat, dat je een mime-aspirant bent met een inkomen van maar 275 Simoleons per week, maar gelukkig kan je wel optreden voor fooi. Overigens zorgt het laatste er ook voor dat je promotie krijgt, net als het verbeteren van je sportieve vaardigheden en het geboekt worden voor optredens.

Je mag er dan misschien wel lachwekkend uitzien in je apenpakje, je kent wel gelijk 4 verschillende mime trucjes.

SN Gids: Acrobaat

SN Gids: Acrobaat

Maar al snel promoveer je naar Beginnende jongleur met een interessanter loon van 340 Simoleons per week. Je hebt een minder gênant pakje en je kunt jongleren! Het leukst aan dit level is dat je een vuurstok hebt gekregen waarmee je superleuk kan zwieren zwaaien.

SN Gids: Acrobaat

SN Gids: Acrobaat

De volgende promotie is, behalve dan wat betreft je salaris verhoging, nutteloos. Als uitvoerende kunstenaar krijg je geen nieuwe verantwoordelijkheden, geen nieuw pakje en ook geen nieuwe trucjes. Maar de 60 Simoleons, waardoor je dan op 400 uitkomt, per week extra zijn toch mooi meegenomen.

SN Gids: Acrobaat

Als Slangenmense begin je je pas echt te onderscheiden van alle anderen. Je krijgt maar liefst 525 Simoleons per week, naast al het geld dat je kan verdienen aan fooien en optredens en je kan nu de lenigheidsact opvoeren! Hierbij hoor natuurlijk wel een nieuw strak pakje.

SN Gids: Acrobaat

SN Gids: Acrobaat

De volgende promotie gaat weer alleen om meer geld, als Behendigheidspro krijg je 650 Simoleons per week maar voor de rest niks nieuws. Wel moet je blijven werken aan je sportieve vaardigheid, moet je blijven optreden voor fooi en moet je audities blijven doen voor optredens.

Op niveau 6 gebeurt er wat spannends, je krijgt namelijk de balansbal! Dit is een bal die je vanuit je inventaris op het podium of ergens anders kan neerzetten zodat je er trucjes op kan doen. Je kan er meteen mee aan de slag want je kent al een truc. Op dit niveau ontvang je naast al je fooien ook nog eens 850 Simoleons per week. Als beginnende balanceur moet je nog steeds werken aan je sportieve vaardigheid, aan het optreden voor fooi en moet je er voor zorgen dat je geboekt wordt voor optredens.

SN Gids: Acrobaat

SN Gids: Acrobaat

Als meesterbalanceur heb je de mogelijkheid om meer variatie aan te brengen op je bal maar je krijgt ook gelijk een nieuwe outfit. Naast je verantwoordelijkheden waar je aan moet blijven werken krijg je ook maar liefst 1.125 Simoleons per week.

SN Gids: Acrobaat

SN Gids: Acrobaat

Op niveau 8 mag je jezelf een Vuurvlieg noemen, maar wat is een vuurvlieg zonder vuur? Dit is ook de reden dat je een vuurring krijgt. Ook deze kan je vanuit je inventaris op je podium plaatsen. Er verandert op dit niveau verder niks, behalve dan dat je nu 1.475 Simoleons verdient.

SN Gids: Acrobaat

SN Gids: Acrobaat

Je bent bijna op de top! Als Vuurdanser krijg je een nieuwe outfit en 1.850 Simoleons per week!

SN Gids: Acrobaat

SN Gids: Acrobaat

De top! Als Meester acrobaat krijg je helaas alleen een nieuw trucje erbij voor je vuurring. Maar dit harde werken wordt wel beloond door een salaris van 2.475 Simoleons per week.

Voor vragen of opmerkingen kan je terecht in dit topic op ons forum.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *