Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

SN Review: De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

Coole Keuken Accessoires

Op 11 augustus heeft EA alweer het derde accessoirespakket van De Sims 4 uitgebracht: De Sims 4 Coole Keukenaccessoires. Dit pakket zal zich, zoals de naam al doet vermoeden, voornamelijk richten op keukens en alles daaromheen. Het spel bevat een nieuw object genaamd de  ‘Zoetekauw IJsmachine’ en deze brengt nieuwe interacties voor jouw Sim met zich mee! Zelf ben ik altijd een fan van keukens in De Sims en ik ben dan ook heel blij dat dit accessoirespakket uit is gekomen! In deze review zal worden besproken of dit accessoirespakket een aanrader is en of het zijn prijs waard is.

Koop een gloednieuwe ijsmachine!
Elke dag is ijscodag! Geniet van een heerlijke traktatie met verschillende toppings variërend van chocoladesaus tot kersen. Met een keuze uit hard, zacht, gelato of sorbet zit er altijd wel een smaak tussen voor je Sim om van te genieten!

Geef je keuken een make-over.
Van kastjes met matglas tot apparaten van roestvrij staal. Maak de coolste keuken die een meester-kok niet zou misstaan voor je Sims om in te koken en te chillen.

Goed-genoeg-om-te-eten-stijl.
Je kunt niet je keuken renoveren en rondlopen in achterhaalde mode. Tal van nieuwe kapsels en trendy, casual kleding zorgen ervoor dat je Sims hun ijsje in stijl kunnen verorberen.

Creëer een Sim

Coole Keuken Accessoires Coole Keuken Accessoires

Ik was aangenaam verrast toen ik Creëer een Sim opende. Voor vrouwen bevat het pakket maar liefst 5 haarstijlen, 7 tops, 2 broeken, 1 rok, 1 volledige outfit en 1 accessoire (ketting). De mannelijke Sims hebben ook heel wat nieuwe kleding toegevoegd gekregen: 2 haarstijlen, 8 tops, 1 broek en 1 volledige outfit. De volledige outfit is bij zowel mannen en vrouwen een leuk schort voor in de keuken!

De haarstijlen en outfits kunnen prima worden gedragen voor andere gelegenheden dan alleen in de keuken. Zelf ben ik zeer te spreken over de nieuwe haarstijlen, voor zowel mannen als vrouwen. Ze zien er speels en ‘fris’ uit. Ik zal ze zeker vaak gaan gebruiken. Voor kinderen zijn er jammer genoeg geen nieuwe haarstijlen en kleding toegevoegd aan het spel.

Koop- en Bouwmodus

Coole Keuken Accessoires Coole Keuken Accessoires

Aan de bouwmodus heeft men 23 nieuwe voorwerpen toegevoegd, waaronder één nieuwe set met aanrechten, keukenkastjes en kookeilanden. Daarnaast zijn er een nieuwe koelkast en fornuis te vinden. Ook zijn er genoeg nieuwe leuke accessoires toegevoegd om net die extra touch aan jouw keuken te geven! Naast losse spullen zijn er ook twee kant-en-klare kamers die je kan gebruiken. Zie de twee bovenstaande foto’s. Voor een accessoirespakket dat draait om keukens, is het misschien raar dat er maar één nieuwe set voor aanrechten in zit. Het aanrecht is echter aanpasbaar naar zeer diverse kleuren, waardoor je toch keukens kan creëren die hun eigen persoonlijke uitstraling hebben.

Coole Keuken Accessoires Coole Keuken Accessoires

Ook is er een zeer uitgebreide poster set toegevoegd! De prints op de posters zijn zeer uiteenlopend en daardoor geschikt voor van alles! Dit is een toevoeging waar ik persoonlijk erg blij mee ben. De aankleding van de muren geeft net altijd dat extra aan je kamers. Maar dé item van dit accessoirespakket is natuurlijk de ijsmachine! Met de ijsmachine kan je je Sim veel verschillende lekkere ijsjes laten maken. Sommige ijsjes zullen positieve óf negatieve gevolgen hebben voor jouw Sim. Nadat ze het ijs hebben gemaakt, kunnen ze dat bijvoorbeeld in de tuin in het zonnetje verorberen. Wil je meer leren over de ijsmachine in De Sims 4 Coole Keukenaccessoires? Lees dan deze SN gids!

Coole Keuken Accessoires Coole Keuken Accessoires

Coole Keuken Accessoires

Conclusie

Dit pakket zal meer Simmers aanspreken dan alleen fans van het bouwen van huizen. Het accessoirespakket bevat een redelijk grote diversiteit aan spullen en kleding die ook nog eens algemeen bruikbaar zijn. Dit zal het pakket zeker aantrekkelijk maken voor een grote groep Simmers. De afwerking van de objecten en kleding ziet er naar mijn mening prima uit. De ijsmachine is ook een leuke toevoeging, maar als we realistisch zijn: onze Sims zullen zeker niet de hele dag non-stop ijsjes gaan eten! Het is jammer dat er geen nieuwe kleding of haar is voor kinderen.

Met dank aan EA voor het mede mogelijk maken van deze review!

Beoordeling

Creëer-een-Sim:7
Koop- en Bouwmodus:7
IJs maken:7

Eindoordeel

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

Prijs: 10,00

7,2 van de 10

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires is al met al toch een mooie toevoeging aan de serie. Naar mijn mening is dit pakket toch zeker de moeite waard om aan te schaffen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>