SN Review: De Sims 3 Buitenleven Accessoires

Would you rather want to read the English version? Click here.

Op 3 februari 2011 is De Sims 3 Buitenleven accessoires pakket uitgekomen. Ook in De Sims 3 hebben je Sims een mooie (of niet) achter – voortuin, met dit accessoirepakket komt ook de opties “feest geven” goed tot zijn recht.

Het accessoirepakket bestaat uit 40 nieuwe Items en nieuwe zomer kleding.

Het mooie van dit accessoirepakket vind ik wel de complete romantische tuinset. Deze set is echt compleet met alles erop en eraan, een complete tuin-keuken met koelkast en BBQ, incl. een BBQ tools setje. De sfeer die je tuin krijgt is erg romantisch en gezellig. De supergrote tuin-TV, die je overigens ook in je binnenshuis kan zetten, is ook geweldig.

Heel blij was ik wel met de 4 nieuwe bubbelbaden. Die zijn altijd erg leuk en het geeft je nu meer keuze, de buren zullen nu minder snel hetzelfde bubbelbad hebben.

De tuinset zelf is ook erg mooi, alles van ijzer, tuintafel, tuinstoelen, decoratie zoals planten aan de muur de kaarsen in de mooie ijzeren lantaarns en niet te vergeten de parasol. ook is er een verrekijker en een vuurkorf van deze set te vinden. Al met al helemaal compleet als tuinset.

Naast de complete romantische tuinset is er ook een moderne tuinsetje, die bestaat uit een ligstoel en een fauteuil. Die zijn ook een leuke aanvulling op de tuin.

Ook in bouw modes zijn er een aantal items bij gekomen, een hek met poort, aanvulling op de ijzeren set. en 2 open haarden, 1 voor de romantische set en een grote moderne.

De kleding kast van de Sims is goed aangevuld met diverse zomer kleding, zelfs voor een feestje zijn er leuke kleren bij en zal je Sim altijd sprankelen van zelfvertrouwen.

Conclusie

Mijn conclusie: Zeker een accessoirepakket die je niet mag missen. Ik vind het leuk dat ze een complete set hebben in dit pakket, het maakt je tuin af! mijn cijfer: een dikke 8.


Conclusie van het SN-team:

Ik ben er erg tevreden mee en geeft het een 7+ Er zitten leuke spullen bij waarmee je lekker meer buiten kan leven en de kleding is ook goed.

Het is wel een beetje bij elkaar geraapt en past niet echt bij elkaar. Geen duidelijke sets dus zoals in De Sims 3 Luxe Accessoires maar zeker het geld waard.

hiki

Ik vind buiten leven wel een leuk pakket, vooral nu de kinderen in de tuinen meer spelen, hou je eerder een BBQ met je vrienden en met de nieuwe spullen daar uit , klopt het pakket wel.

AnsjJ2

De meeste meubels uit de Sims 3 Buitenleven vind ik erg leuk, het is niet veel voor de prijs, maar wel een aanrader als je graag een mooie tuin maakt!

Nina

Buitenleven is naar mijn mening het tot nu toe meest-geslaagde pakket voor De Sims 3. De meubels zijn deze keer in een stijl die we nog gezien hadden in de game en de toevoegingen zorgen ervoor dat je een leuke tuin kunt maken. Wat je ook merkt is dat de kleding en haar-stijlen steeds beter worden!

I_mJimmy

Buitenleven verdient zijn naam als accessoires pakket; het voegt echt een hoop leuke nieuwe dingen toe!

Snateraar


Conclusie van enkele van onze forumleden:

Ik vind het een leuk pakket. De spulletjes zijn heel leuk. Wel jammer dat eraleen kleding bij zit voor jongvolwassenen en volwassenen.

simmertje1981

Ik vind het wel een leuke accessoires pakket, er zitten wel leuke outfits en kapsels in.

simsfan1988

Meestal deed ik niet zo veel met mijn tuin, omdat er, vind ik, niet zo veel opties waren. Nu kan je buitenkeukens enzo maken. Ik denk dat ik met deze Stuff Pack veel meer aan mijn tuinen ga doen!

Zinooo

Hmm vind hem eigenlijk flink tegenvallen! Weinig spullen.. Nee, dat was eigenlijk niet de 20 euro waard. maar.. er zitten wel interessante en geinige buitenspullen bij, vooral omdat er zo weinig voor buiten was.

Astaloca


Beoordeling: 8,0

Zeker een accessoirepakket dat je gewoon niet mag missen!


  • Item gereviewd: De Sims 3 Buitenleven Accessoires
  • Prijs:  20,00

Subonderelen

Creëer-een-Sim:8,0
Koop- en Bouwmodus:8,0

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *