S3N Lab: Pimp My Crib – deel 1: Erin Kennedy

Phillipe Starck is helemaal hot in Sunset Valley, je huurt haar in als je niet tevreden bent over je huis en absoluut geen Simoleon hebt om het huis opnieuw te verfen of te behangen laat staan opnieuw in te richten met spiksplinter nieuwe meubels.

Met behulp van haar magische Styl Creëren koffertje – dat ze overal mee naar toe sleept – transformeert ze zelfs de meest armoedige huizen om tot ware paradijsjes. Maar ook voor de wat luxere huizen draait ze haar hand niet om en meestal – maar lang niet altijd – houd ze rekening met de wensen van de bewoners.

Omdat ze alleen werkt met Styl Creëren kost het geen ene cent, alle bestaande spullen bewerkt ze en er komt geen nieuwe meubeltje, behang of voerbedekking aan te pas. En zeker in deze tijden waarin iedereen de broekriem moet aanhalen is dat een verademing.

Als je haar vraagt om je huis te pimpen zorg er dan wel voor dat de koffie klaar is en dat er een flinke stapel warme tosti’s is want zonder die 2 kan Phillipe absoluut niet werken.

Ze droomt er van om ooit een echte Styliste te worden of misschien wel een Architect maar helaas kan dat nog niet. Maar je weet nooit wat de toekomst zal brengen en tot dan blijft Phillipe gewoon doorgaan met haar metamorfoses!

Phillipe is geen kwebbeltante en dus zul je hier geen lange verhalen vinden: de foto’s van de huizen – VOOR en NA het pimpen – spreken voor zich.

De komende tijd volgen we haar tijdens het pimpen van 3 huizen; het eerste huis is van Erin Kennedy – een stoere meid die net in Sunset Valley is komen wonen.Dat er met de Creeër een Styl tool van alles kan heeft Phillipe Starck al bewezen maar S3N Teamlid Kyta wilde ook haar ‘recolor’ versie laten zien van hetzelfde huis.


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *