S3N Lab: Pimp My Crib

Phillipe Starck is helemaal hot in Sunset Valley, je huurt haar in als je niet tevreden bent over je huis en absoluut geen Simoleon hebt om het huis opnieuw te verfen of te behangen laat staan opnieuw in te richten met spiksplinter nieuwe meubels.

Met behulp van haar magische Styl Creëren koffertje – dat ze overal mee naar toe sleept – transformeert ze zelfs de meest armoedige huizen om tot ware paradijsjes. Maar ook voor de wat luxere huizen draait ze haar hand niet om en meestal – maar lang niet altijd – houd ze rekening met de wensen van de bewoners.

Omdat ze alleen werkt met Styl Creëren kost het geen ene cent, alle bestaande spullen bewerkt ze en er komt geen nieuwe meubeltje, behang of voerbedekking aan te pas. En zeker in deze tijden waarin iedereen de broekriem moet aanhalen is dat een verademing.

Als je haar vraagt om je huis te pimpen zorg er dan wel voor dat de koffie klaar is en dat er een flinke stapel warme tosti’s is want zonder die 2 kan Phillipe absoluut niet werken.

Ze droomt er van om ooit een echte Styliste te worden of misschien wel een Architect maar helaas kan dat nog niet. Maar je weet nooit wat de toekomst zal brengen en tot dan blijft Phillipe gewoon doorgaan met haar metamorfoses!

Phillipe is geen kwebbeltante en dus zul je hier geen lange verhalen vinden: de foto’s van de huizen – VOOR en NA het pimpen – spreken voor zich.


Deel 1: Erin Kennedy


Wil je meer weten over de Creëer een Styl dan moet je even onze gids bekijken:

Vanaf het eerste moment, dat De Sims 3 is uitgekomen, is ons verteld, dat Creëer-een-stijl een van de krachtigste, nieuwe hulpmiddelen in het spel is. Nu, na bijna een jaar moeten we het daar wel mee eens zijn. De mogelijkheden, die dit hulpmiddel de bouwers, inrichters en makers van Sims geeft zijn bijna oneindig.

Om jullie echt het meeste uit de tool te laten halen hebben we hier voor jullie alles dat we weten over dit zogenaamde recoloren/omkleuren bij elkaar gezet. Voor velen zullen er genoeg dingen in zitten, waarvan ze zeggen: dat weet ik al. Sommigen weten misschien zelfs alles al. Toch lijkt het ons handig om alles nog eens overzichtelijk op een rijtje te hebben.

| S3N gids: Creëer-een-stijl, hoe werkt dat nu? |


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *