S3N Lab

Hier zul je specials vinden van het S3N team die eigenlijk nergens echt thuis horen: het zijn geen echte guides of tutorials en toch ook weer wel. Het hoort niet onder onze Basis Info pagina en toch ook weer wel.

Daarom deze nieuwe S3N Lab pagina: je vindt er nu de Tuinier Dagboeken van Luna en de komende tijd zal er meer toegevoegd worden: we hebben namelijk nog wat ideeën die op deze pagina perfect zullen passen.


Jullie kennen vast onze Tuinier Guide wel, als aanvulling daarop nu een dagboek van Luna Groentenman waarin gekeken wordt of het mogelijk is om alleen van tuinieren te leven.

Luna Groentenman woont op Elystraat 100 in Riverview, haar karaktereigenschappen zijn Groene Vingers, Geboren kok, Houdt van buiten, Handig en Zuinig. Na aanschaf van het huis heeft ze nog 384 Simoleons over en daar begint Luna haar dagboeken.

Week 1 | Week 2 | Week 3 | Week 4


Hij is gestoord, een slons en onaangepast, en ook nog eens een neuroot en bietser.

Geen plekje is meer veilig in Sunset Valley en hier,  in het S3N Lab, zijn verhaal.

Dus áls je Alexander Altijdopweg bij je voordeur staat zit er maar 1 ding op: nooit opendoen!

Deel 1. Introductie | Deel 2. Ik heb overal schijt aan
Deel 3. Een snotaap en een ijdeltuit | Deel 4: Alexander ziet ze vliegen!
Deel 5. Krijg toch allemaal de kolere ….(slot)


We weten allemaal dat het niet goed gaat met Moeder Aarde. Maar hoe kunnen jouw Sims een bijdrage leveren aan een beter milieu en een schoner klimaat voor de komende generaties?

Alles wat je Sims doen heeft namelijk gevolgen voor het milieu en in deze Klimaat Neutraal guide voor Sims 3 geeft Hiki je wat tips. Je Sims hoeven ze niet allemaal op te volgen: het moet allemaal wel een beetje leuk en leefbaar blijven. Maar elk beetje helpt!

Hiki leeft Klimaat Neutraal in Sims 3 … en jij?


  • Pimp My Crib met Phillipe Starck

Phillipe Starck is helemaal hot in Sunset Valley, je huurt haar in als je niet tevreden bent over je huis en absoluut geen Simoleon hebt om het huis opnieuw te verfen of te behangen laat staan opnieuw in te richten met spiksplinter nieuwe meubels.

Met behulp van haar magische Styl Creëren koffertje – dat ze overal mee naar toe sleept – transformeert ze zelfs de meest armoedige huizen om tot ware paradijsjes. Maar ook voor de wat luxere huizen draait ze haar hand niet om en meestal – maar lang niet altijd – houd ze rekening met de wensen van de bewoners.

Deel 1: het huis van Erin Kennedy


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *