S3N Review: De Sims 3 Supersnelle Accessoires

Do you want to read this Review in English? Than click here.

Op donderdag 9 september 2010 lag De Sims 3 Supersnelle Accessoires in de winkels; het tweede accessoires pakket voor De Sims 3.

In De Sims 3 Supersnelle Accessoires draait alles voornamelijk om de nieuwe auto’s, al zitten er ook nog wat voorwerpen bij en uiteraard kapsels, kleding en accessoires.

Alle nieuwe spullen die er in zitten zijn onderverdeeld in 4 nieuwe stylen: racestijl, intrige, rockabilly en klassieke luxe.


Create A Sim

In dit tweede accessoires pakket voor De Sims 3 vind je uiteraard ook weer allerlei kleding voor zowel mannen als vrouwen. We hebben er voor gekozen om, wat het CAS deel betreft, alle 4 de stylen even door elkaar te gooien anders word deze review veel te gedetailleerd.

Mannenkleding, kapsels en accessoires

Van links naar rechts:
sim 1: reparateur pak
sim 2: shirt en haar
sim 3: coureur pak en helm
sim 4: pak
sim 5: pak en schoenen (op de screen met sokken want het zijn net balletschoentjes)

In de tweede screen zie je de spullen voor de heren nog even apart.

Vrouwenkleding, kapsels en accessoires

Van links naar rechts:
Sim 1: schoenen en rok & topje (1 ding)
Sim 2: jurk en armband
Sim 3: pak en haar +schoenen
Sim 4: haar en broek en jasje (ze zitten apart)
Sim 5: jurk
Sim 6: jurk
Sim 7: pak en helm

In de tweede screen zie je de spullen voor de dames nog even apart.

Een minpunt is wel dat er voor kinderen en tieners, op een paar helmen en armbanden na, eigenlijk niets leuks is in Create A Sim.


De 4 nieuwe levenstijlen

RACESTIJL

De Racestijl spullen zijn toch wel bepalend voor het hele De Sims 3 Supersnelle Accessoires pakket en je kunt met de objecten, plus de auto’s en de motoren, een erg mooie garage inrichten. Of, als je Sim een echte autofreak is, een hobbykamer met een auto thema.

Er zijn veel leuke accessoires, zoals een straatbord met een kabouter erop, een grote prijzenkast en wat verlichting. Een ander deel van de Racestijl spullen zijn meer gericht op het onderhouden van auto’s als gereedschap set, opbergdozen, een werkbank en nog meer.

En natuurlijk hebben we de auto’s en motoren waarmee je lekker door alle buurten in De Sims 3 kunt scheuren!

De Velocitas §175.000, De Frits-Gerard §22.000 en dan de motoren: De Tamboerijn §4.500. Hier zie je al dat alle nieuwe vervoersmiddelen behoorlijk prijzig zijn.


INTRIGE

Wat de Intrige spullen betreft kunnen we kort zijn: het zijn alleen 3 auto’s. Waarom er geen leuk meubel setje bij zit is echt een raadsel. Waarschijnlijk zijn je Sims na de aanschaf een van deze auto’s meteen blut en is er geen Simoleon meer over voor de inrichting van het huis?

De Keizerlijke Eidolon §110.000, De Requisentie §90.000 en de La Matea §41.000. Ook hier zijn de prijzen weer pittig maar dan heb je ook wel een erg mooie en snelle auto waar je buren en vrienden jaloers op zullen zijn.


ROCKABILLY

De Rockabilly spullen nemen je mee terug in de tijd van rock & roll en het team, wat objecten maakt voor De Sims 3, heeft op de Sims 3 Store al meer van dit soort retro spul staan en deze Rockabilly spullen passen er uitstekend bij.

Er zit een bar in, een vloerkleed, een lamp, wat muur decoraties en een benzinepomp die helaas alleen decoratief is. En met De Sims 3 Supersnelle Accessoires is er ook een Rockabilly kanaal op de radio bijgekomen.

De 3 auto’s zijn echt fun al zijn deze ook weer vrij hoog geprijsd. De Rockstad 3000 §14.500, De ´Gebroken Hart` Bolide §8.100 en de De Zomerse Wagen §47.000. En voor de liefhebbers is er ook een nieuwe scooter voor §3.500.


KLASSIEKE LUXE

Tenslotte hebben we de Klassieke Luxe spullen voor de Sims met een wat klassiekere smaak die van sfeervolle spullen houden. Naast objecten als een bank, stoel, bureau, kaarsjes en een theesetje is er het erg mooie ‘op en af aandeel’ apparaat.

De 2 auto’s zijn echte klassiekers: De Anachrone Auto §27.000 en de De Klassieke Cabrio §43.000. Deze laatste is vooral in het rood echt prachtig om te zien. maar ook hier hangt er een behoorlijk prijskaartje aan.


Tenslotte

Zoals al gezegd is er met dit tweede accessoirespakket een nieuw kanaal aan je radio toegevoegd: een Rockabilly radiostation.

Verder kunnen je Sims met hun auto ‘een relatie’ opbouwen en dat kan zelfs zo ver gaan dat je auto terecht kan komen in het tabblad met vrienden. En je Sims kunnen een auto nu ook een naam geven, als die tenminste onder Vrienden staat. Ook nieuw is de Karaktereigenschap Voertuigliefhebber: deze zorgt ervoor dat je Sim zijn of haar auto meteen een naam kan geven en ook sneller ‘een relatie’ kan opbouwen.

Alhoewel deze laatste mogelijkheden echt bij De Sims 3 Supersnelle Accessoires horen heeft EA ze al in een losse patch gezet. Dus ‘een relatie’ opbouwen met een auto en de Karaktereigenschap Voertuigliefhebber zitten in je spel als deze uptodate is. De Sims 3 Supersnelle Accessoires is daar, wat dat betreft, niet voor nodig.


Conclusie

De adviesprijs voor De Sims 3 Supersnelle Accessoires is €19,99. En, net als De Sims 3 Luxe, bevat het ongeveer 60 items en de grote vraag is natuurlijk: is dat het waard?

Hier de mening van enkele van onze teamleden:

TenerifeTerreur:
Mij spreekt Klassieke Luxe me erg aan.
Ik geniet ervan hoe mijn Sim er luxe en stijlvol uitziet, met een beetje pit door de PK’s.

I_mJimmy:
Vanaf de aankondiging van De Sims 3 Supersnelle Accessoires had ik nou niet echt een ‘kriebel’ gevoel in mijn buik (wat ik na een leuke aankondiging wel vaak krijg). Ik was niet enthousiast over de inhoud, en de titel van het Accessoirespakket hielp daar ook niet erg aan mee. Nadat ik het spel gespeeld heb ben ik toch aangenaam verrast, de inhoud voegt veel nieuwe en leuke items toe aan het spel die veel spelers vast en zeker kunnen gaan gebruiken!

Zemm:
Normaal gesproken is een garage maken gewoon een auto neerploffen, een garagedeur in de muur en klaar. Met dit accessoires pakket is deze tijd voorbij. Maar daarnaast zitten er ook nog andere meubels bij, waarvan de nieuwe banken en barkruk bovenuit steken voor mij.
En waar het natuurlijk om draait zijn de auto’s, deze zijn prachtig en in verschillende stijlen zodat er voor ieder wel wat bij zit. Dit laatste is ook het minpunt naar mijn mening; het lijkt soms een beetje van alles wat. Ik had liever één uitgewerkt uitgebreider thema gezien, zodat je ook een beetje keus hebt en dingen meer kan combineren.

Candycherry
Ik heb het spel niet, maar wel gezien. Zelf vind ik dat het voor een prijs van ongeveer 19 euro nogal weinig toevoegen. Anderzijds is het misschien leuk voor de voertuigenliefhebber, maar dat ben ik niet. Ik spaar mijn geld voor sims 3 console en sims 3 na middernacht!

Kyta:
Ik vind Supersnelle Accessoires een leuke aanvulling op de motorvoertuigen, ze rijden alleen wel erg hard! De variatie in de nieuwe stijlen is geweldig! De meubels vind ik een beetje weinig, maar ook geweldig. Deze uitbreiding is geen must, maar ik zou het voor geen goud kunnen missen.

Hiki:
Het grote nadeel van Supersnelle Accessoires vind ik toch wel dat je geen compleet huis kunt inrichten met alle spullen. Met het eerste accessoirespakket De Sims 3 Luxe kon dat wel. Maar de Klassieke Luxe spullen en auto’s maken veel goed al is het vreemd dat er bij Intrige alleen auto’s zitten en geen meubels. Ik vind het een duur pakket  en niet echt een aanrader als je Sims niet zoveel hebben met auto’s. Maar veel van mijn Sims zijn er toch erg happy mee en dat is het belangrijkste!


Wil je meer weten over dit accessoirepakket dan kun je altijd gaan snuffelen op:

| De Sims 3: Supersnelle Accessoires (SP2) informatie pagina |

| Sims 3 Supersnelle Accessoires (SP2) forum |


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *