SimCity Steden van de Toekomst Informatie

SimCityStedenvandetoekomstuitbreidingspakket

UITBREIDINGSPAKKET SIMCITY STEDEN VAN DE TOEKOMST UIT OP 14 NOVEMBER

Speculatieve technologieën, nieuwe specialisaties en reusachtige Megatorens verplaatsen de steden van spelers naar de toekomst

SCHIPHOL-RIJK, Nederland – 19 september 2013 – Breng de steden van vandaag de dag naar de wereld van morgen. Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kondigt vandaag aan dat het uitbreidingspakket SimCity™ Steden van de Toekomst* momenteel wordt ontwikkeld voor Mac en pc en wordt uitgebracht op 14 november. SimCity Steden van de Toekomst heeft als basis de ultieme stedenbouwsimulatie die wereldwijd door meer dan 2 miljoen mensen wordt gespeeld. Spelers krijgen nu de mogelijkheid om hun steden 50 jaar de toekomst in te brengen en te transformeren. Met nieuwe technologieën en experimentele technieken voor stadsplanning bepalen burgemeesters het lot van hun steden: floreren ze als utopie door schone energie te gebruiken, of als dystopie waarin alles draait om winstbejag?

“Zal de wereld van morgen een ideale, groene wereld zijn, of een industriële maatschappij die geregeerd wordt door massaconsumptie?”, zegt Patrick Buechner, algemeen manager bij Maxis Emeryville. “Met SimCity Steden van de Toekomst kunnen spelers de toekomst bouwen die zij voor ogen hebben. Vervoer je Sims met magneetzweeftreinen, voorzie je steden van energie met fusiereactoren of golfmachines, bouw een leger van robots om je Sims te dienen en bouw enorme Megatorens waar moderne wolkenkrabbers bij in het niet vallen. We geven je geloofwaardige technologieën om je steden mee te nemen naar 50 jaar in de toekomst. Wat ga jij maken?”

SimCity Steden van de Toekomst biedt je een gloednieuwe manier om te dromen over jouw stad van de toekomst. Nieuwe regio’s, nieuwe futuristische technologie, nieuwe stadsspecialisaties en nieuwe vervoermethoden veranderen de manier waarop steden vorm krijgen en zich ontwikkelen. Bouw je een utopische samenleving die wordt ondersteund met schone energie onder toezicht van de Academie, of laat je de enorme corporatie OmegaCo vervuilen en natuurlijke grondstoffen uitputten om consumptiedrang te blijven voeden? Voor het eerst in de geschiedenis van de spelreeks kunnen steden de lucht in gebouwd worden met gigantische Megatorens die hoog uittorenen boven de rest van de stad. Onderwijs en onderzoek helpen bij het ontdekken van nieuwe technologieën waarmee je steden minder vervuilen, minder afhankelijk zijn van natuurlijke grondstoffen, dagelijks onderhouden worden door robots en worden voortgedreven door groene energie. Naarmate de bevolking toeneemt, wonen, werken en spelen de Sims steeds dichter op elkaar. Als je hebt besloten of je wilt dat je Sims samenleven in harmonie of als uitgebuite arbeiders, kun je chaos laten uitbreken door een splinternieuwe ramp te ontketenen die exclusief is voor dit uitbreidingspakket.

Het basisspel SimCity is nu verkrijgbaar voor Mac en pc en ontwikkeld door Maxis. SimCity is cross-platform te spelen dus iedereen speelt samen op dezelfde servers. Spelers kunnen beide versies spelen met dezelfde Origin-account en daardoor verdergaan met hun steden, prestaties en voortgang in het klassement op Mac en pc. Sinds de lancering in maart heeft SimCity zeven belangrijke game-updates gehad die verbeteringen hebben toegepast op de basissimulatie en gamecontent en features hebben toegevoegd zonder bijkomende kosten.

BELANGRIJKSTE ONDERDELEN

·   Bouw de hoogte in—Creëer enorme Megatorens met meerdere zones waarin jouw Sims kunnen wonen, werken en spelen zonder ooit een voet op de grond te zetten.

·   Corporatieve consumptiedrang tegenover groene utopie—Speel twee nieuwe stadsspecialisaties vrij waarmee je een grondstoffenverslindende megacorporatie kan opbouwen die draaiende wordt gehouden door onderbetaalde arbeiders of een stedelijke utopie die schone energie ontwikkeld en waar de rijken de dienst uitmaken.

·   Nieuwe tijden, nieuwe mogelijkheden—Kijk toe hoe je stad transformeert als hij zich aanpast aan veranderende tijden, met nieuwe mogelijkheden gebaseerd op bestaande technologieën zoals Mag Levs die boven straten en kleine gebouwen zweven, hypermoderne voertuigen en onderhoudsrobots.

·   Nieuwe ramp—Zet je schrap voor een nieuwe ramp die past bij een hightech-economie: een enorme robot die je stad aanvalt!

SimCity Cities of Tomorrow wordt uitgebracht voor Mac en pc en heeft nog geen PEGI-beoordeling. Reserveren is binnenkort mogelijk op www.SimCity.com.

| SimCity Steden van de toekomst  Forum |
|SimCity Steden van de Toekomst  Screenshots | SimCity Steden van de Toekomst Video’s |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *