SIMposium: Patricia’s reis door Sims 3 Wereldavonturen – Interview

Interview met Grant Rodiek – Sims 3 associate producer:

Terwijl we het spel aan het spelen waren kregen sommige fansites de kans om met Grant een gesprekje te hebben over het spel zelf. Vanzelfsprekend heb ik de Sims 3 Nieuws community gevraagd om vragen door te geven die ze graag beantwoord wilden zien.

Jammer genoeg kon hij er niet al te diep op in gaan omdat hij zich veel dingen niet zo goed kon herinneren, er zijn ook zoveel feiten van het spel om te onthouden. Ik zou nog een e-mailtje krijgen met officiele antwoorden op bepaalde vragen maar die moet ik nog steeds ontvangen. Dus bij deze geef ik alleen de vragen aan die echt zijn beantwoord.

Zijn de Sims vrij om te zwemmen in de zee, kunnen ze zandkastelen maken en kunnen ze verbranden door de zon?
Nee, niets daarvan is mogelijk in Wereldavonturen. Ze hebben zich juist georienteerd op het invullen van 3 verschillende landen, met daarbij ook het onderzoeken van tombes e.d.

Heeft nectar drinken een speciale bijwerking voor je Sims?
Nee, behalve dat het een goed of een slecht humeur kan geven omdat ze het bijvoorbeeld vies of juist lekker vinden.

Waarom is er geen speciale video optie meer die je in Sims 2 zag tijdens je eerste zoen, of tijdens het trouwen?
Daar had Grant niet echt een specifieke reden voor. Er werdt simpelweg gewoon niet veel om gevraagd. Er zullen een aantal fans zijn die het missen maar het is geen rode draad die het spel mist.

Zullen er nieuwe peuter-kind en kind-peuter interacties in het spel zitten?
Ja, ik zal je vertellen dat er zelfs nieuwe kind-kind interacties in het spel zitten.

Wat voor kleur geest heeft een dode sim die dood is gegaan door de mummie vloek?
Zwart of goud, één van de twee. (Persoonlijk denk ik dat Grant hier nogal geheimzinnig over deed zodat we het alsnog zelf moeten uitzoeken.

Als een familie een piramide heeft geleegd qua schatten e.d. kunnen ze een sim uurtje later weer de pyramide leeg halen of is het dan nog steeds leeggeroofd?
Als je familie uit de pyramide gaat en daarna weer terug komt zullen de schatten e.d. weer terug zijn om opnieuw te pakken. Maar de vallen zullen nog steeds unlocked zijn. Je zal of een andere manier moeten vinden om nieuwe vallen en wegen tegen te komen in dezelfde pyramide, of je laat je familie het land uit gaan en later weer terug komen. Dan is alles wel weer gereset.

Zijn er nieuwe carrières?
Naast het feit dat je nu kan leven als avonturier, nectar maker of als fotograaf zijn er geen nieuwe (officiële) banen.

Kunnen Sims caligraphy leren? (Een soort Chinese schrijf stijl)
Nee.

Zal body shop weer terug keren?
Grant kon deze vraag niet echt beantwoorden, hij deed er zo geheimzinnig over dat ik er eigenlijk al vanuit ga dat ze met iets achter de schermen bezig zijn.

Zal de ‘sethour’ cheat terug komen?
Sethour zit niet in De Sims 3 omdat er al een andere soort tijd cheat in zit, hier zou ik nog een duidelijkere antwoord op krijgen in de e-mail waar ik nog steeds op wacht.)

Wat zal er met het grafsteen van je Sims gebeuren als hij/zij dood gaat in een tombe?
De grafsteen zal terug keren naar de buurt waar hij/zij heeft gewoond en waar de familieleden nog wonen. Als hij/zij geen familie heeft zal de grafsteen in de tombe blijven staan, maar Grant wist niet voor hoe lang dat zou duren.

Zoals ik al eerder zei zou ik eigenlijk nog een e-mail krijgen met wat duidelijkere antwoorden op bepaald vragen. Dus als je dit leest Grant: ga gauw achter de computer zitten en stuur me een e-mail met de antwoorden, alsjeblieft!

| Lees verder op de volgende pagina – Nieuwe cheats |

Inhoudsopgave:
Voorwoord
Feitjes
Interview met Grant Rodiek (de pagina die je nu bezoekt)
Nieuwe cheats
Wereld bouw tool
Werelden en gameplay
China
Frankrijk
Egypte
Haren en kleding
Conclusie

Patricia’s screens pagina


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *