SIMposium: Patricia’s reis door Sims 3 Wereldavonturen – Voorwoord

Voorwoord:
Zoals jullie allemaal weten is er onlangs een fan event geweest in Amerika, op 29 en 30 oktober om precies te zijn. Er waren 22 mensen uitgenodigd om langs te komen en De Sims 3 Wereldavonturen te spelen. Sommige fansites waren uitgenodigd omdat ze geweldige huizen kunnen bouwen, objecten en Sims en andere waren uitgenodigd om het spel te spelen en de nieuwtjes door te geven aan de community. Aangezien dat laatste mijn specialiteit is zal ik maar gauw verder gaan om jullie daadwerkelijk mijn nieuwtjes te delen.  Veel lees plezier!

EA Games gebouw + de mensen die erin werken:
Voordat we echt De Sims 3 Wereldavonturen konden gaan spelen kregen we eerst een rondleiding door het gebouw. We hebben verschillende mensen ontmoet waaronder ook de CEO John Riccitiello! Dat is een hele gebeurtenis want veel mensen schijnen hem alleen te zien tijdens lunch en praten dan eigenlijk niet echt met hem.

Enfin, de rondleiding was super en de mensen waren super. Hopelijk kan ik in de toekomst een keer terug keren naar de plek op aarde waar ze spelletjes tijdens hun pauze mogen spelen!

| Lees verder op de volgende pagina – Feitjes |

Inhoudsopgave:
Voorwoord (de pagina die je nu bezoekt)
Feitjes
Interview met Grant Rodiek
Nieuwe cheats
Wereld bouw tool
Werelden en gameplay
China
Frankrijk
Egypte
Haren en kleding
Conclusie

Patricia’s screens pagina


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *