Sims 3 Nieuws Vacatures

S3N Vacatures

Sims 3 Nieuws zoekt nieuwe teamleden

Heb jij zin om mee te werken aan Sims 3 Nieuws?

We hebben momenteel verschillende open vacatures en wie weet ben jij wel die Simfan waar wij naar op zoek zijn voor onze steeds maar groeiende Sims fansite?

Sims 3 Nieuws wordt gerund door prettig gestoorde Simfans die graag Sims Games spelen en hun liefde voor het spel niet onder banken of stoelen steken en dat graag met andere Simfans willen delen door het brengen van nieuws, specials, verslagen, tutorials, downloads, sneak previews en veel, veel meer.

Voor ons is het belangrijk dat je een echte teamspeler bent: dat je naast je specifieke taak binnen het team ook meedenkt en meepraat over de toekomst van de site en ook zelf met allerlei ideeën komt om Sims 3 nieuws nog beter, leuker of gekker te maken. En dat je zelfstandig kunt werken maar niet vergeet dat we Sims 3 Nieuws als team maken.

Verder moet je redelijk goed de Nederlandse én Engelse taal beheersen, natuurlijk verstand hebben van het spel en niet bang zijn om soms flink de handen uit de mouwen te steken.

Nou vraag je je waarschijnlijk af wat je voor al je harde werk terug kan krijgen. Onthoud dat deze website met veel plezier gemaakt wordt. Het is een website die door Simsfans gemaakt en onderhouden wordt. Wij stoppen onze tijd in Sims 3 Nieuws voor de bezoekers, elke reactie die we krijgen, elke compliment of feedback is waar wij het voor doen. Niet te vergeten de uitnodigingen naar previews of andere evenementen die EA organiseert. Vindt jij dit voldoende reden om je bij onze team aan te sluiten, wacht dan niet te lang met aanmelden voor de functie die jij wil hebben.

Voor je achter je toetsenbord kruipt en ons een reactie stuurt nog één ding: bedenk van te voren goed hoeveel tijd je ongeveer zou kunnen besteden aan meewerken aan onze site. Dat is uiteraard afhankelijk van je taak binnen het team maar al met al kost het toch vaak meer tijd dan je denkt.

Mocht een van de openstaande vacatures echt iets voor jou zijn dan kun je een sollicitatie versturen door middel van het formulier onderaan deze pagina. Of je kan ook een mailtje sturen naar vacatures@sims3nieuws.nl.


  • BESCHIKBARE VACATURES

Moderators (1 of 2)

Omschrijving: We zijn op zoek naar 1 of 2 moderators voor ons forum. Zij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op ons steeds maar groeiende forum waaronder het beantwoorden van vragen of doorverwijzen naar de juiste topics, het signaleren van hot topics of  ‘vervelend gedrag’ van forumleden, goed weten wat er al zo speelt op het forum en moderators vormen de link tussen onze leden en de rest van het S3N Team.

Benodigde kennis: Ervaring in het modereren is meegenomen maar niet noodzakelijk. Wel moet je al wat langer lid van ons forum zijn en geen onbekende voor de rest van de forumleden. Een positieve instelling, beleefd blijven, goed kunnen samenwerken zijn een must.

Minimale beschikbaarheid: Elke dag het forum doorkijken en reageren.

Vragen over deze vacature kan je via PM (op het forum) aan Hiki stellen.

Technisch en Grafisch Teamlid (1)

Omschrijving: We zijn op zoek naar 1 technisch teamlid die ook goed is in grafische ontwerpen maken in programma’s zoals Photoshop. Dit teamlid zal samen met Xelles er voor zorgen dat de website goed blijft werken, uitgebreid wordt en dan de layout verbeterd zal worden. Eén van je eerste taken zal meteen zijn om de website compleet te vernieuwen. Dit alles zal natuurlijk in nauwe samenwerking met het team gebeuren.

Benodigde kennis: Kunnen programmeren in PHP, HTML, CSS en ervaring met WordPress en PhpBB.. Je hoeft geen super goede kennis te hebben van al deze punten. Maar je moet toch wel een stukje meer dan de basiskennis bezitten.

Minimale beschikbaarheid: Verschilt per week en per ‘klus’

Vragen over deze vacature kan je via PM (op het forum) aan Xelles stellen.

CC (Download) makers. (1 of 2)

Omschrijving: We zijn op zoek naar 1 a 2 CC (download) makers, want elke week zetten we een download on-line. We zoeken naar kleding, kapsels, meubels, make-up Meshes en evt huizen bouwers. Wat wij van jou verwachten is dat je er tijd aan wil besteden, je moet bereid zijn om te leren en volhouden, omdat het niet altijd makkelijk is!

Benodigd heden: Enige ervaring in het maken van CC of recollers. (Wij bieden je on-line hulp aan en zullen je op weg helpen downloads te gaan maken, je word persoonlijk begeleid door Kyta1702).

minimale eisen: één keer per maand een download kunnen verzorgen.

Voorwaarde: Alle downloads die je maakt zijn eigendom van S3N.

Vragen over deze vacature kan je via PM (op het forum) aan Kyta1702 stellen.

S3N Journaal Teamlid (1 of een groepje)

Omschrijving: We willen regelmatig een S3N Journaal maken. Dit is een journaal welke op camera opgenomen wordt en gepresenteerd wordt door één of meerdere personen. We zoeken naar één persoon die zo’n journaal met enige regelmaat wilt presenteren. Eventueel in afwisseling met de huidige maker van het S3N Journaal, Xelles. Een groepje, met wie je zo’n journaal maakt is ook prima (denk daarbij aan een cameraman, presentator, editor, etc). Ook is het eventueel mogelijk om samen met Xelles regelmatig een Journaal op te nemen, door bijvoorbeeld samen te presenteren.  Als je hierin interesse hebt zullen hierover nadere afspraken gemaakt worden, ook overleg is mogelijk.

Vragen over deze vacature kan je via PM (op het forum) aan Xelles stellen.

Vertaler (1)

Omschrijving: We zijn op zoek naar een vertaler die samen met Fransor de vertalingen van voornamelijk Engelstalige artikelen op zich wil nemen. Een goede kennis van de Engelse taal en Nederlandse taal is een must. Ook wat ervaring met het maken van vertalingen zou meegenomen zijn. Soms zijn er ook vertalingen nodig vanuit het Duits dus als je dat kan zou dat helemaal mooi zijn maar het is geen must als je solliciteert.

Minimale beschikbaarheid: Dit verschilt erg: de ene week is er niets te vertalen, de andere week zijn er meerdere vertalingen te maken die we het liefst binnen 24 uur online hebben. Hou daar in ieder geval rekening mee als je solliciteert.

Vragen over deze vacature kan je via PM (op het forum) aan Fransor of Hiki stellen.


  • OPEN SOLLICITATIES

Heb jij misschien een idee waarvan je vindt dat dat echt op Sims 3 Nieuws moet komen? En heb je zin er zelf, en met het S3N team,  je tanden in te zetten? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.


Stuur via dit formulier je sollicitatie op. Een sollicitatie met de tekst erin “Ja, ik wil teamlid worden” zal meteen verwijderd worden. Zorg er dus voor dat je een goede motivatie opschrijft.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *