SN Mini Review: Surf + Zon = Lol golven station

SurfZonLolGolvenStation

“Surftijd! Met het Surf + Zon = Lol Golven Station pak je binnen no-time een paar vette golven. Wil je er als een echte surfer uitzien? Met de nieuwe zwempakken, wetsuits en kapsels voer je alle trucs in stijl uit. Waar wacht je nog op? Pak een paar megagolven!”

Het is weer zover! De gladde verkooppraatjes van het The Sims-team staan ook bij het premiumobject Surf + Zon = Lol Golven Station. De beschrijvingen van items zijn vaak positief en zorgen ervoor dat je het item direct hebben wil. Om die reden schrijft het SimsNieuws-team Mini Reviews, waarin we premiumobjecten uitvoerig onder de loep nemen, om te kijken of ze het kopen waard zijn.

 Surf + Zon = Lol golven station  Surf + Zon = Lol golven station
 Surf + Zon = Lol golven station

Het Surf + Zon = Lol Golven Station kun je overal plaatsen waar water is, denk hierbij aan het zwembad, de zee of zelfs in het simpele meertje om de hoek van Sims hun huis. Als je het Surf + Zon = Lol Golven Station wil gebruiken op een openbare kavel zal je eerst de kavel moeten aanpassen, de Surf + Zon = Lol golven station opzoeken in het koopmenu en vervolgens plaatsen waar water is. Met je zwembad hoef je al deze lastige stappen niet te volgen want dan plaats je hem gewoon in je zwembad, mits deze groot genoeg is.

  Surf + Zon = Lol golven station  Surf + Zon = Lol golven station
 Surf + Zon = Lol golven station

Het Surf + Zon = Lol Golven Station is een redelijk groot object het neemt zo 12×9 aan ruimte in. Aan de grootte zou je denken dat je er met meerdere Sims tegelijkertijd op kunt maar dat is jammer genoeg niet zo. Slechts één Sim tegelijkertijd kan op het Surf + Zon = Lol Golven Station. Bij de set zit ook nog een los surfboard die je kunt plaatsen ter decoratie, of je kunt het surfboard aanpassen en in je inventaris stoppen. Zo gaat je Sim de volgende keer dat je op de Golven Station meteen op zijn/haar nieuwe surfboard. Als je het surfboard niet koopt zal je Sim op een standaard surfboard terecht komen. Maar het houdt natuurlijk niet in dat je Sims het gelijk kunnen, ook hierin kunnen zij weer vallen en een grote plons in het water maken.

 Surf + Zon = Lol golven station  Surf + Zon = Lol golven station

Als het Surf + Zon = Lol Golven Station is geplaatst kunnen je Sims naar het Golven Station zwemmen, ze zullen door zwemmen tot ongeveer het midden van het premium materiaal en komen daarna gelijk op hun super gave surfboard terecht. Je Sim zal een beetje rond blijven surfen tot jij een interactie aanklikt. Het golven station heeft vijf interacties hieronder vallen gelijk drie surftrucs, de cutback-truc, Hang Ten-truc en de Handstrand-Truc. Naast deze drie interacties kun je nog ‘surfen’ met je board en ‘kijken’. Hieronder alle surf interacties met foto’s.

  • Cutback-truc

  Surf + Zon = Lol golven station  Surf + Zon = Lol golven station
 Surf + Zon = Lol golven station

  • Hang Ten-Truc

 Surf + Zon = Lol golven station  Surf + Zon = Lol golven station

  • Handstrand-truc

  Surf + Zon = Lol golven station   Surf + Zon = Lol golven station

Het Surf + Zon = Lol Golven Station heeft ook nog eens een verborgen surfvaardigheid. De surfvaardigheid heeft tien levels en zoals altijd bij ieder level krijg je iets ontgrendeld. Wanneer je Sim bijvoorbeeld level 4 heeft behaald dan word de ‘Medium Golven’ ontgrendeld. Ook zullen je atletische vaardigheden omhoog gaan. Handig!

 Surf + Zon = Lol golven station  Surf + Zon = Lol golven station

Pas op voor zeehonden! Je Sims kunnen deze beestjes tegenkomen wanneer ze aan het surfen zijn. De zeehonden zwemmen een beetje om je Sim heen maar deze vriendelijke beestjes zijn niet altijd zo lief als ze eruit zien! Ze kunnen ook in de lucht springen waardoor het moeilijker wordt voor je Sim om te kunnen surfen. Hiermee heb je een grote kans dat de zeehond op de surfboard van je Sim valt en vervolgens je Sim wordt gelanceerd. Auw! Dat word een bezoekje aan de strandwacht en aan de surfwinkel, je surfboard kan namelijk kapot zijn! Wil je geen zeehond tegenkomen? Dan zal je toch echt de Golven Station in het zwembad moeten plaatsen, die is namelijk zeehond vrij.

Conclusie
De set Surf + Zon = Lol Golven Station bevat 19 items, waarvan één item een premium object is. Alle andere items zijn kledingstukken die Sims aan kunnen trekken als zij het surfboard willen bestijgen. Aan deze set hangt een prijskaartje van 1.400 SimPoints. Het Surf + Zon = Lol Golven Station is nog niet los verkrijgbaar, maar zal 500 SimPoints gaan kosten. Deze set kwam net na De Sims 3 Exotisch Eiland uit en dat vond ik persoonlijk een grote domper. De set hadden ze net zo goed kunnen verwerken in het uitbreidingspakket zelf. Dat is denk ik toch wel een groot minpuntje voor velen. De trucs zien er leuk uit en de zeehond is een leuke toevoeging bij het premium materiaal.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *