SN Mini Review: Uitmelkerij Zuivelhoeve

UitmelkerijvanZuivelhoeve

“In Uitmelkerij Zuivelhoeve kun je koeien urenlang (uit)melken. Alleen zijn dit geen gewone koeien… Ze geven je verschillende smaken melk en als je geluk hebt zelfs milkshakes! Maar kijk uit, deze koeien zijn slim en competitief ingesteld. Ze kennen geen genade als ze een intens potje Boter-Kaas-Hoef spelen, en ze vinden het ook niet leuk om omver te worden geduwd!” 

Moeeeeeee! Het is tijd voor een koe-achtige review van de Uitmelkerij Zuivelhoeve, trek je tuinbroek en kaplaarzen maar aan want het is tijd om eens een koetje te gaan melken. Moeee! Zal deze koeienset aan onze verwachtingen doen?

Uitmelkerij Zuivelhoeve Uitmelkerij Zuivelhoeve
Uitmelkerij Zuivelhoeve Uitmelkerij Zuivelhoeve

Als voorproefje op het boerderijleven van je Sim kregen we eerst de ‘Vogels en Verenkippenhok’ en nu wordt deze set een klein beetje aangevuld met een nieuwe boerderijachtige set ‘De Verse Boerderijvolk-set’ daarin zit namelijk de ‘Uitmelkerij Zuivelhoeve’ wat gelijk het nieuwe premium materiaal is voor deze review. De uitmelkerij Zuivelhoeve heeft dit keer geen kip te bieden, nee geen kippen maar wel koeien. Wanneer je de koeienstal koopt voor 2,300 simdollar kan je ook nog kiezen in welke kleur je de koeienstal wilt hebben. Er zijn vier kleuren waar je je koeienstal in om kan toveren. Ook kun je er voor kiezen om aan de slag te gaan met de Creëer Een Stijl modus om je eigen stijl toe te voegen aan de koeienstal.

Uitmelkerij Zuivelhoeve Uitmelkerij Zuivelhoeve

Vergeleken de vogels en verenkipphok is de koeienstal supergroot. Het object is 11 bij 12 en kan het beste geplaatst worden in een grote tuin. Niet zozeer omdat de koeien ontsnappen en rond gaan rennen maar puur om het object te plaatsen. Jammer genoeg kan je niet met iedere koe spelen, je kan alleen interacties uitvoeren met de zwart/witte koe. De bruine koeien staan er alleen voor de sier en kijken maar een beetje in het rond. Ook hebben de voerbakken die voor de bruine koeien staan geen interactie. Er zijn in totaal vier interacties als je op de Uitmelkerij Zuivelhoeve klikt: Koe melken, voeren, koe omver duwen en boter-kaas-hoef spelen. Alle vier de interacties worden hieronder besproken.

InteractiesKOE

  • Koe melken

Uitmelkerij Zuivelhoeve Uitmelkerij Zuivelhoeve
Uitmelkerij Zuivelhoeve Uitmelkerij Zuivelhoeve

Een koe melken legt zichzelf al een beetje uit, wij Nederlanders weten immers als geen ander hoe een koe wordt gemolken. Je Sim pakt een kruk en emmer uit zijn inventaris, gaat vervolgens zitten en begint met het melken van de koe. Na het melken van de koe heeft je Sim een flesje met melk en deze wordt geplaatst in de inventaris. Je kan de melk opdrinken maar je kunt er ook kaas van maken. Om een kaas te maken heb je twee flesjes melk nodig. Om aan het tweede flesje melk te komen moet je natuurlijk weer melken maar daarvoor moet je Sim eerst een uur gaan wachten. Daarna kan je de twee flesjes melk omtoveren tot een kaas. Dit gaat heel simpel door op één van de flesjes melk te klikken en vervolgens op ‘Melk tot kaas karnen’

  • Voeren

Uitmelkerij Zuivelhoeve Uitmelkerij Zuivelhoeve

Voer is belangrijk voor je Sim maar ook voor je koe. Deze interactie bepaalt namelijk welk soort melk je kunt melken. Als je de koe voert met groente dan kun je daarna sojamelk uit de koe melken. Sim ook nog eens extra levensdagen. Dus als je geen bejaarde Sim wil hebben kun je dus iedere dag een glaasje sojamelk drinken. Wel raar als je uiteindelijk je achter achter achter achterkleinkind ontmoet! Als je de koe chocolade voert dan kun je chocolademelk verwachten. Je koe accepteert trouwens niet altijd de chocolade die je hem wil voeren.

  • Koe omver duwen

Uitmelkerij Zuivelhoeve Uitmelkerij Zuivelhoeve
Uitmelkerij Zuivelhoeve Uitmelkerij Zuivelhoeve

De koe omver duwen interactie is toch wel een grappige interactie waar je om in een deuk kunt blijven liggen. Je Sim rent naar de koe en probeert hem omver te duwen, als het je Sim lukt om hem omver te duwen dan lacht hij de koe uit. Als het niet lukt dan zal je Sim op de grond vallen en heeft dit een negatieve invloed op je Sim. Nadat je de koe omver hebt geduwd kun je verwachten dat je vanaf dan een milkshake kunt maken. Dit doe je weer door hem te melken en vervolgens krijg je een milkshake glas in je inventaris.

  • Boter-kaas-hoef spelen

Uitmelkerij Zuivelhoeve Uitmelkerij Zuivelhoeve
Uitmelkerij Zuivelhoeve

De laatste interactie met de koe is toch wel één van de leukste interactie die er is. Boter-kaas-hoef spelen met je koe, hoe grappig is dat! En dit keer kan niet alleen je Sim winnen maar ook de koe zelf. Wanneer de koe wint heeft dat een negatieve invloed op je Sim en krijg je de ‘Uiermatig belachelijk’ gemoedstoestand. Je Sim zal zich daar niet veel slimmer bij voelen. Auw! Als je Sim wel wint dan krijg je de ‘Slimmer dan de gemiddelde koe’ gemoedstoestand deze gemoedstoestand heeft wel een positieve invloed op je Sim hij of zij hoeft zich dan niet te schamen dat hij/zij verloren heeft van een koe!

Conclusie

De Uitmelkerij Zuivelhoeve is nog niet los verkrijgbaar, wanneer deze wel los verkrijgbaar is gaat deze 500 SimPoints kosten. De Uitmelkerij Zuivelhoeve kun je vinden in de storeset ‘Verse Boerderijvolk-set’ en kost 1.400 SimPoints. Voor 1.400 Simpoints heb je 20 items waaronder kleding, objecten voor in huis en de Uitmelkerij Zuivelhoeve. De Uitmelkerij Zuivelhoeve is leuk samen met de paarden uit De Sims 3 Beestenbende en de andere storeset ‘Vogels en verenkippenhok’, krijg je echt het boerderijgevoel. De interacties met de koe zijn leuk en maken het boerderijleven net iets beter af. Persoonlijk zou ik wachten tot de Uitmelkerij Zuivelhoeve apart verkrijgbaar is. De hele set kost nu eenmaal 1.400 SimPoints en alleen voor de Uitmelkerij Zuivelhoeve is het dat geld niet waard.

 

 

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *