SN Review: De Sims 3 Diesel Accessoires

Strakke spijkerbroeken en mooie meubels, het zit allemaal in het nieuwe accessoires pakket: De Sims 3 Diesel Accessoires. Lopen jouw Sims er nu ook bij in dit dure merk? Of merken je Sims hier niet zoveel van, zolang zij de broek maar aan hebben?

Laadscherm

Laat ik beginnen bij het begin en dat is natuurlijk het laadscherm. Het laadscherm ziet er een stuk rustiger uit in tegenstelling met het laadscherm van De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit; geen rare snoepjes en een fel roze scherm, maar een egale groenachtige achtergrond met het Diesel Logo er in verwerkt. Persoonlijk vind ik het een erg mooi laadscherm.

Kleding

Dit accessoires pakket draait vooral om de kleren van Diesel, het dure design merk heeft erg veel hippe en eigentijdse kleding en dat pakt in De Sims 3 wel erg goed uit. Want zeg nou zelf, jouw Sim wil er toch ook leuk en hip bij lopen?

De kleding vind ik al met al geslaagd, het enige nadeel is dat de kleding alleen voor jongvolwassen en volwassen Sims zijn. Dus leuke hippe kleren voor je tiener, kind en peuter kun je wel vergeten.

De vrouwenkleding bestaat uit t-shirts, spijkerbroeken, een ondergoed setje, een bikini set en een aantal volledige outfits. Op de T-shirt zitten bijna overal prints, deze kan je helaas niet er afhalen, maar je kan wel de kleur van je t-shirt veranderen.

Er is maar één blanco shirt tussen een set van de prints shirts. Erg jammer dat niet alle t-shirts z’n blanco shirt hebben, want sommige shirts had ik graag nog gezien zonder print. Wel moet ik zeggen dat de shirts er goed uitzien.

Wat er ook erg goed uitziet zijn de spijkerbroeken. Toen ik voor het eerst in mijn spel keek dacht ik dat het downloads waren want zo zagen ze er een klein beetje uit, maar dat zijn de broeken gelukkig niet.

De spijkerbroeken zijn er met verschillende bleekvlekken en vormen goed naar het figuur van je Sim. Geen rare hoogwater broeken of rare hoge rits broeken die tot aan de middel van je Sim komt.

Tussen de volledige outfits zitten er van mij een paar persoonlijke favorieten zoals de jumpsuit, de jurk met de blazer en riem en het jurkje met een knoopje van voren. De andere twee jurken vind ik eigenlijk niet zo mooi, de hele lange jurk doet mij denken aan een groot stuk lap stof. Alles behalve mijn favoriet. Maar ik moet wel weer zeggen dat de kleding stukken er erg netjes en gedetailleerd uitzien.

Voor mannen is er een veel meer kleding toegevoegd dan bij de vrouwen, iets wat ook wel logisch is omdat de vrouwen normaal meer kleding krijgen. De kleding voor de mannen bestaat uit: T-shirts, vesten, zakelijke jasjes, spijkerbroeken en ondergoed. Dat was het wel de mannen hebben namelijk geen volledige outfits.

De kleren zijn allemaal erg mooi uitgewerkt, ik had stiekem verwacht dat ze de prints er heel erg op geplakt uit zouden laten zien, maar dat is gelukkig niet zo. Bij de mannen zijn er minder prints op de shirts dan bij de vrouwen. De jacks en de vesten zijn mijn persoonlijke favorieten, zakelijk overdag en comfort voor in de avond.

De kleding voor de mannen past ook een stuk beter bij hun lichaam dan voorheen, de broeken zijn op maat en niet halverwege hun heup of middel. En de shirts zijn ook eindelijk op een goede lengte.

Ook ben ik nu blij dat er eindelijk fatsoenlijke broeken in het spel zitten, dat was een groot gemis namelijk. De broeken zien er net zoals bij de vrouwen goed uit. Er zijn een paar broeken met ‘vieze’ plekken, wat ze tegenwoordig vintage noemen, een mooie short en nog een mooie skinny jeans.

De ondergoed set en de bikini vond ik voor man en vrouw minder geslaagd, deze drie kleding stukken hadden ze ook in De Sims 3 Slaap– en Badkamer Accessoires kunnen verwerken. Het is niet dat ze er slecht uitzien, maar als ik het pakket had gemaakt had ik er dan nog wat meer ondergoed en bikini’s in gedaan voor de variatie, natuurlijk ook van het merk Diesel.

Objecten

In dit pakket zitten er niet heel veel objecten, maar veertien om precies te zijn. De veertien objecten bestaan uit: een bank, een fauteuil, een eetkamerstoel, een eetkamertafel, een salontafel, een bijzettafel, twee sier instrumentenkoffers die dienen als bijzettafel, drie staande lampen, een hanglamp, een bed en een spiegel.

Natuurlijk houd ik wel in mijn achterhoofd dat het bij dit pakket meer draait om de kleren dan om de meubels, maar dan nog is het erg weinig voor een accessoires pakket. Het enige wat ik miste bij de meubels was een klerenkast voor in de slaapkamer, het pakket draait immers om kleding en er zit niet eens een nieuwe klerenkast in?

De bank en fauteuil, die in dezelfde stijl is als de bank, zien er erg comfortabel uit en laat de woonkamer er sfeervol en knus uitzien. De bank zou ik in het echt ook wel willen proberen, ik zou er denk ik een aardig goed dutje op kunnen doen! Het bed heeft precies hetzelfde effect, het bed ziet er erg comfortabel en uitgewerkt uit.

Alle meubels zien er erg gedetailleerd uit en zijn bijna over al wel mee te combineren. Het enige nadeel wat ik heb kunnen vinden in de koop modus, is dat de prints op je tafel en op je dekbedovertrek vastzitten. Deze kan je niet veranderen en eigenlijk zit je er dus mee opgescheept.

Als je ze niet mooi vindt heb je min of meer pech en moet je het maar zien te combineren. Dat is voor mij persoonlijk een minpuntje. Wel kan je bij het beddengoed de kleur veranderen. De prints op de tafels kan je niet herkleuren, alleen de kleur van de poten kan je wel herkleuren.

Conclusie

Ondanks dat er geen nieuwe klerenkast en maar 14 objecten in het spel zitten, maar wel bakken met kleding kan ik zeggen dat De Sims 3 Diesel Accessoires een goede toevoeging aan je spel is. De kleren zijn hip en zowel voor man en vrouw ziet het er goed uit. Dit is voor het eerst in tijden dat ik enthousiast ben geweest over een accessoires pakket: al met al is het pakket gewoon super geslaagd en geef ik het een 8,5.

AnsjJ2

Mening van enkele SN Teamleden:

Simmielove: Dat EA wat ging doen met Diesel en niet zelf hun kleding ging bedenken vond ik eigenlijk geweldig, toen ik las dat er ook meubelstukken bij zouden zitten sprong ik bijna uit mijn dak. Geweldig, vind ik het. EA wordt steeds beter in details maken en dat is ook duidelijk terug te zien in de kleding en meubels. Dat er veel kleding voor mannen bijzit is ook geweldig, meestal maakte ik geen mannen omdat ik nooit leuke kleding had, nu kan ik bijna niet kiezen wat ze zullen dragen. Mijn favoriete zijn de bank en de stoel, Ik denk vanwege het uiterlijk. Hoe de kussens gemaakt zijn enzo.

Nina: Ik ben erg blij met de kleding van De Sims 3 Diesel Accessoires, al vind ik het erg jammer dat er maar weinig meubels bij zitten. Ik ben helemaal verliefd op de spijkerbroeken, echt fantastisch!

hiki: Mijn Sims zijn wel happy met De Sims 3 Diesel vooral met de kleding. De meubels vallen wat tegen maar voor tienerkamers zijn ze wel leuk. Ik vind het wel een aanrader maar geen accessoirespakket wat je echt MOET hebben.

Mening van enkele van onze forumleden:

abctje: Ik vind het toch een 8 denk ik! 😀
Het is super mooi en netjes afgewerkt, en niet zo apart dat je het nooit gaat gebruiken. Sowieso gebruik ik nooit meer andere spijkerbroeken! :wub

simsfan1988: Dit is zeker mijn favoriete accessoires pakket! omdat er hele mooie kleding in zit en de meubels, etc vind ik super leuk. Ik geef het een 8.

Mier: Het is echt een aanrader, de kleding is mooi afgewerkt en het meeste van de kleding kan je sowieso wel altijd gebruiken zoals de spijkerbroeken zijn echt geweldig, en zo realistisch ook. Ze hebben ook eindelijk is aan de mannen gedacht qua kleding. Ik geef het een dikke 8.5, mochten tieners ook de kleding kunnen dragen gaf ik een 9.


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *