Uitslag vierde stemronde Creëer-een-Accessoirespakket voor De Sims 4 bekend

Begin deze maand kon er gestemd worden over door voorwerpen voor het Creëer-een-Accessoirespakket project van De Sims 4. Inmiddels is de uitslag daarvan bekendgemaakt en in de afbeelding hierboven te zien. Omdat het accessoirespakket waarschijnlijk met een aparte breivaardigheid komt waarmee verschillende voorwerpen en kledingstukken te breien zijn, zijn er twee winnende breimanden uitgekozen. Dat brengt het totale aantal voorwerpen dus op 32 als ook beide schommelstoelen het pakket halen.

Nu alle content van het pakket bekend is, rest enkel nog de stemming over de naam en het icoontje. Die stemming zal ergens in april plaatsvinden.

We tikken de seconden weg tot aan de stemresultaten van de vierde ronde

Oké, Simmers, neem plaats in je nieuwe schommelstoel en bereid je voor op de resultaten van ronde 4 voor het nieuwste Accessoirespakket van De Sims 4! In deze ronde konden jullie uit meer dan honderd voorwerpen kiezen. Samen kozen jullie de stijl van de schommelstoel en hebben we de selectie terug weten te brengen tot achtentwintig favoriete voorwerpen. Sommige van deze voorwerpen zijn normale items die je in Bouwen/Kopen kunt vinden, maar andere zijn door je Sims te maken zodra ze de breivaardigheid onder de knie hebben. Om dat te doen, hebben ze een breimandje nodig en omdat de uitslag zo dicht bij elkaar lag, hebben we besloten om jullie twee mandjes te geven.

Kijk wat de uiteindelijke beslissingen zijn!

Met deze ronde zijn we bijna klaar met het stemmen voor de onderdelen van dit nieuwe Accessoirespakket. Nu we het thema (Kunst en Hobby), de grafische stijl (Hobbyhemel)), CES-keuzes en voorwerpen die je in het spel kunt verwachten hebben bepaald, hebben we nog twee dingen over: het icoontje en de naam van het pakket!

We zullen binnenkort meer details met jullie delen, dus houd je ogen open voor updates in de aankomende twee maanden!

EA

Uitslag derde stemronde Creëer-een-Accessoirespakket De Sims 4 bekend

De winnende kledingstukken met in blauw de items die mogelijk te ontgrendelen zijn met een aparte brei vaardigheid.

Het heeft even moeten duren, maar de uitslag van de derde stemronde van het Creëer-een-Accessoirespakket project voor De Sims 4 is gisteren bekendgemaakt. Tijdens deze derde stemronde hadden we de taak onze vijftien favoriete kledingstukken uit een lijst van ruim negentig mogelijke items te kiezen.

Overigens zijn dit niet letterlijk de meest gekozen kledingstukken. Omdat het pakket om breien gaat, is het huidige plan volgens SimGuruSarah dat items met blauwe nummers te ontgrendelen zijn met iets van een brei vaardigheid. Om ervoor de zorgen dat er dan ook iets voor kinderen te breien is, heeft men een top voor vrouwen gewisseld voor een sweater voor kinderen (nummer 80) die op plaats 23 eindigde. Of je kledingstukken in het uiteindelijke accessoirespakket ook daadwerkelijk zult moeten ontgrendelen staat op dit moment overigens nog zeker vast.

Volgende maand staat de volgende stemronde gepland waarin we de voorwerpen voor het accessoirespakket mogen gaan bepalen. Verwacht ook dan weer een moeilijke keuze uit een hoop verschillende opties.

De resultaten van de derde stemronde onthullen dat breisels hartstikke hip zijn

Op dit moment zijn we volop bezig met het verwerken van de stemresultaten van De Sims 4 Community voor het nieuwe Accessoirespakket. Als community hebben jullie je favoriete spelonderdeel (Breien!) en een grafische stijl (Hobbyhemel!) voor het pakket gekozen. In de derde stemronde keken we echter naar de specifieke onderdelen die jullie terug zouden willen zien bij de kledingkeuzes van Creëer-een-Sim.

Ondertussen hebben we de gegevens verwerkt, de selecties afgerond en hebben we een informeel intern goedkeuringsproces doorlopen om te zorgen dat het aanbod van het pakket in balans is. Uit de indrukwekkende 92 stuks CES-voorwerpen die we jullie ten keuze hebben gesteld, hebben we de beste vijftien stukken geselecteerd die je hieronder ziet. (Sommige zijn zelfs in de game te bewerken!)

Tromgeroffel… en dit zijn dan de kledingopties die op worden genomen in het nieuwe Accessoirespakket:

De Sims 4
De winnende kledingstukken met in blauw de items die mogelijk te ontgrendelen zijn met een aparte brei vaardigheid.

In de komende weken zullen onze conceptuele vormgevers meer grafische stijlen creëren voor de volgende stemronde, die begin maart van start gaat. In deze ronde kun je ons helpen met de voorwerpen waarmee we verder gaan. Tot die tijd kun je beginnen met het plannen van de perfecte outfits voor je Sims om in te knutselen!

Tot ziens in maart bij de vierde stemronde!

EA

Eerste blik op hoofddeksels voor volgende stemronde Creëer-een-Accessoirespakket project De Sims 4

Nu de release van De Sims 4 Klein Wonen geweest is, kunnen we ons langzaamaan weer gaan opmaken voor de volgende stemronde voor het Creëer-een-Accessoirespakket project van De Sims 4. In deze derde stemronde mogen we straks kiezen uit verschillende mogelijke kledingstukken voor het pakket. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten over de mogelijke keuzes in die stemronde, heeft SimGuruSarah de hoofddeksels getoond waar straks uit gekozen kan worden.

In de eerdere stemrondes werd al duidelijk dat breien centraal zou staan in het pakket en dat de kleurrijke hobbyhemel-stijl lijdraad zou worden voor de voorwerpen en kledingstukken. Zoals te zien valt in de gedeelde concepten heeft dat geresulteerd in een aardig gevarieerd aanbod aan gebreide hoofddeksel. Van simpele petjes tot een heuse viking helm, keuze is er in ieder geval genoeg.

Tevens heeft SimGuruSarah bekendgemaakt dat de stemronde van start zal gaan op maandag 27 januari 2020 om 19:00 uur Nederlandse tijd.

Eerste blik op de grafische stijlen voor het Creëer-een-Accessoirespakket project voor De Sims 4

Tijdens de Maxis Monthly gisteren zijn de drie concepten gedeeld voor de grafische stijl van het Creëer-een-Accessoirespakket project waarin we als community mogen meestemmen over de vormgeving van een opkomend accessoirespakket voor De Sims 4. (Klik hier om de afbeelding op volledige grootte te bekijken.) Tijdens de eerste stemronde werd duidelijk dat hobby en kunst het winnende thema was en breien het winnende spelonderdeel, waarna concept artists hebben geprobeerd drie diverse stijlen te vinden:

  • Linksboven vinden we als eerste Granny Chic. Deze stijl richt zich op het oubollige en kneuterige meubilair van een fanatiek breiende oudere Sim.
  • Cozy Craft Workshop is de stijl in het midden en is een stuk meer industrieel en simpeler. Deze stijl is wat minder huiselijk dan de overige twee stijlen en richt zich meer op de professionele breier met een apart werkatelier.
  • Do It Yourself Delight is de laatste optie en bevat waarschijnlijk de meest kleurrijke stijl. Tegelijkertijd vormt het een middenweg tussen het kneuterige uit de eerste stijl en het moderne uit de tweede stijl.

De komende week zullen er nog Sims worden toegevoegd aan de kamers en dan kan het stemmen gaan beginnen op 23 december 2019. Uiteraard zijn dit nog enkel de stijlen. Dat betekent dus niet dat alle voorwerpen van de winnende stijl die je ziet in het concept ook automatisch in het accessoirespakket zullen komen. Dat wordt namelijk bepaald in een volgende stemronde in 2020.

SimGuruMorgan over het weer in Sulani

De tropische moesson is een nieuw soort weertype dat je op Sulani tegen kunt komen. Tropische moessons worden gekenmerkt door korte maar felle buien.

Hoewel Sulani, de nieuwe wereld uit De Sims 4 Eiland Leven, een tropisch paradijs is, betekent dat nog niet dat het er altijd mooi weer is. In tegendeel zelfs, de wereld komt namelijk met zijn eigen soort storm: de tropische moesson. Moessons ontstaan in tropische gebieden richting het einde van de zomer en zorgen voor veel regen in een korte tijd. Een heftig schouwspel dat er ook op de door SimGuruMorgan gedeelde screenshot aardig indrukwekkend uitziet.

Ook ook het overige weer ondergaat een kleine verandering in Sulani, maar die veranderingen zul je niet zo gauw merken, aldus SimGuruMorgan. Uiteraard heb je voor dit alles het uitbreidingspakket De Sims 4 Jaargetijden nodig. Anders zal het in ieder geval altijd zonnig blijven.

Hey Simmers, I know a lot of you have been asking about weather. Designer Geoff put a lot of thought into the unique weather patterns of Sulani (with Seasons installed), and I thought you might all enjoy the love and attention that went into it.

Island Living has a new weather event unique to Sulani: the Tropical Monsoon, a warm thunderstorm that occurs at random from late summer through late fall. Monsoons are intense but short-lived and visualized by heavy rain, dark clouds, high winds and frequent thunder/lightning.

Less obvious are the new tropical versions of existing weather types (cloudy, partly-cloudy, windy, rainy and clear) that have warmer temperatures earlier in the day (by mid-morning) and last longer before cooling off overnight. During winter, days are cool.

Finally, there was some special work done to incorporate big, “mountainous” clouds that appear in the skybox on the horizon, but still manifest “clear” days functionally to support sunbathing and other sunny weather gameplay (i.e. vampire exposure).

SimGuruMorgan