Wat willen jullie op S3N zien?

Als teamlid van S3N heb je zelf al genoeg ideeën om uit te werken voor de website. Maar wat wij leuk vinden kunnen jullie wel helemaal niets vinden. Daarom wil ik graag vragen om de mening van onze forum leden.

Heb jij een idee wat je graag zou willen zien op S3N, of heb je feedback om te geven over ideeën die we al hebben uitgevoerd? Reageer dan op deze topic op onze forum om je te laten horen!

Alles is welkom, geen idee is te gek. Wij waarderen de mensen die tijd aan ons besteden, wij willen graag iets terug kunnen doen waarvan wij niet alleen ‘denken’ maar ook zeker weten dat jullie het leuk zullen vinden.

Ben je nog geen forum lid, maar zou je wel graag je mening of feedback aan ons door willen geven? Je kan je hier registreren.

See you on the forum!