Je kunt gewoon niet zonder!

SN Review: De Sims 4 Jaargetijden

Na De Sims 4 Honden en Katten is er vrij snel weer een tweede uitbreidingspakket waar menig Simmer naar uit zal hebben gekeken: De Sims 4 Jaargetijden. Het is zo’n pakket waarvan je van tevoren al weet dat ‘ie gaat komen, maar wanneer blijft altijd nog maar de vraag. Zoals verwacht staan de vier seizoenen en het weer centraal in Jaargetijden, maar wordt dat nu – in tegenstelling tot z’n voorgangers – aangevuld met feestdagen. Hoe die combinatie uitpakt, lees je in deze review.

De Sims 4 Jaargetijden: Hyperstroom
Wanneer je Sim geraakt wordt door de bliksem heb je een kleine kans om de hyperstroom-gemoedstoestand te krijgen. Daarmee kun je zelf de bliksem oproepen.

“SN Review: De Sims 4 Jaargetijden” verder lezen

SN Review: De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires

Een uitbreiding op een uitbreiding: bij een DLC gedreven franchise als De Sims hoef je dan niet ver meer te zoeken of het woord ‘uitmelkerij’ komt al tevoorschijn. Het zijn harde woorden die passen bij dit hoe dan ook controversiële accessoirespakket. Met een trailer die sinds tijden qua wel/niet leuk-ratio weer in de buurt komt van De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit moge duidelijk zijn dat De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires niet iets is waar het publiek op lijkt te wachten.

Dat was dan ook grotendeels mijn eerste gedachte, al heb ik daarna wel lang met een tweestrijd gezeten. De Sims 4 Honden en Katten is namelijk wel het beste uitbreidingspakket tot nu toe, ook objectief gezien op basis van verkoopcijfers. Mooi toch om juist daar meer content voor te zien dan weer het zoveelste tuin-accessoirespakket? We zullen het zien in deze review!

“SN Review: De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires” verder lezen

SN Review: De Sims 4 Jungle Avonturen

Het is alweer tijd voor vakantie! Dit keer niet naar de veilige bossen van Granite Falls maar juist naar de onbesuisde jungle van Selvadorada. Op zoek naar schatten en andere geheimen. Is het ‘t daarentegen ook waard om je Sims’ levens op het spel te zetten om de geschiedenis achter deze mysterieuze beschaving te achterhalen? Dat lees je in deze review van De Sims 4 Jungle Avonturen.

“SN Review: De Sims 4 Jungle Avonturen” verder lezen

SN Review: De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Voor het eerst in de geschiedenis van De Sims hebben we een accessoirespakket gekregen waarbij we zelf actief mochten meestemmen over de uiteindelijke vormgeving. Op papier maakt dat De Sims 4 Wasgoed Accessoires misschien wel het beste pakket: het is simpelweg iets dat de community graag wil en niet zomaar weer het zoveelste willekeurige accessoirespakket.

Toegegeven, het lang gekoesterde wassen van kleding is misschien wat goedkoop scoren bij het brede publiek, maar dan nog; accessoirespakketten blijven historisch gezien toch hoofdzakelijk draaien om de voorwerpen en kleding. Kunnen die de hooggespannen verwachting van De Sims 4 Wasgoed Accessoires waarmaken?

“SN Review: De Sims 4 Wasgoed Accessoires” verder lezen

SN Review: De Sims 4 Honden en Katten

Waarschijnlijk toch wel de meest gewilde uitbreiding voor De Sims 4: huisdieren. Ruim drie jaar na de release maken de vertrouwde viervoeters dan eindelijk hun intrede in de vorm van het uitbreidingspakket De Sims 4 Honden en Katten. Geen paarden ditmaal, maar daarvoor in de plaats zitten andere features zoals het runnen van een dierenkliniek in het uitbreidingspakket. Meer hierover vertellen we je in deze review over De Sims 4 Honden en Katten!

Met dank aan EA voor het verlenen van vervroegde toegang tot het uitbreidingspakket. Dit heeft geen invloed gehad op de uiteindelijke beoordeling van het spel.

EA Game Changers

“SN Review: De Sims 4 Honden en Katten” verder lezen

SN Review: De Sims 4 Peuter Accessoires

Nadat we in januari dit jaar plotseling peuters kregen in De Sims 4 kon het eigenlijk ook niet uitblijven dat we er ook een keer betaalde content omheen zouden krijgen. Het is immers de enige levensfase waar we tot nu toe nog vrijwel niks nieuws voor hebben gehad en EA kennende kan zo’n kans dan ook niet onbenut blijven. Na ruim een half jaar is het daarom tijd voor De Sims 4 Peuter Accessoires! In deze review vertellen we je meer over dit twaalfde accessoires.

“SN Review: De Sims 4 Peuter Accessoires” verder lezen

SN Review: De Sims 4 Fitness Accessoires

Toen ik voor het eerst hoorde over De Sims 4 Fitness Accessoires zo’n twee en een halve maand geleden was mijn eerste indruk wisselend. Enerzijds is het natuurlijk goed om te zien dat accessoirespakketten wat breder worden qua thema en doelgroep, maar anderzijds blijft het toch ook een pakket waarbij ik sterk de neiging krijgt dat ‘omdat het kan’ de enige reden is waarom we zo’n pakketten zien en ook steeds weer blijven zien.

Natuurlijk heeft het een specifieke doelgroep, maar inmiddels is het wel al het elfde accessoirespakket en in het huidige tempo kunnen dat er gemakkelijk twintig gaan worden. Hoe ga je die inhoud nog uniek maken, zeker als het qua stijl in tegenstelling tot bijvoorbeeld De Sims 4 Filmavond Accessoires redelijk neutraal blijft? In deze review kom je hopelijk achter de vraag of De Sims 4 Fitness Accessoires nou juist vernieuwend is of wegvalt tegenover de andere content.

“SN Review: De Sims 4 Fitness Accessoires” verder lezen