De Sims vergroot de kans op een burn out

Onder deze kop heeft FOK! Games een column online gezet van GameBabe die na jaren maar weer eens De Sims gaat spelen:

Waar het op je vijftiende heerlijk leek om de ideale man te ontmoeten, veel vrienden te maken, carrière te maken en een eigen huis te hebben en het in de simulatie ook koek en ei leek om dit te bereiken, blijkt in het echte leven dat het heel wat energie en stress kost om dit te bereiken. Ook is het duidelijk dat niet elke game het in zich heeft om plezier +10 te veroorzaken. Daarnaast zien we ook maar weer dat de plezierfactor van een game afhankelijk is van de leeftijd en de persoonlijke situatie. Daar gaan mijn nostalgische gevoelens…

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *