Teamleden

Rudy –  Webmaster –  Simmer sinds de basisschool 

Hoi allemaal, ik ben Ruben, of gewoon Rudy zoals de meeste me hier zullen kennen. De naam Rudy is afkomstig van het feit dat sommige medeleerlingen me op middelbare school wel eens ooit met Ruby aanspreken waardoor ik, toen ik me hier registreerde, ervoor heb gekozen om daarvan de mannelijke tegenhanger te nemen als m’n forumnaam. Op het moment zit ik in zesde leerjaar van het gymnasium, ben ik zeventien jaar oud en is mijn hobby, naast De Sims, nog altijd voetbal.

Ik ben ik aanraking gekomen met De Sims toen ik nog op de basisschool zat. M’n broertje had het spel (toen nog De Sims 1) ooit bij één van z’n vrienden van destijds gespeeld en wilde het daarna zo graag zelf ook dat hij het daarna ook voor z’n verjaardag cadeau heeft gekregen van onze ouders. Tegelijkertijd kreeg ik toen ook het uitbreidingspakket Op Vakantie aangezien mijn verjaardag ook rond hetzelfde moment viel. Sindsdien hebben ik en m’n broertjes het spel hartstikke veel gespeeld na schooltijd en duurde het ook niet lang voordat er meer uitbreidingen volgden. De Sims 2 hebben we toen wel overgeslagen, omdat we ten eerste nog hartstikke veel plezier hadden met De Sims en ten tweede omdat we ook steeds meer andere spellen begonnen te spelen. Vanaf De Sims 3 ben ik echter wel weer begonnen en tot op heden ben ik de serie nog zeker niet beu!

SimsNieuws ben ik tegengekomen toen ik ooit iets aan het zoeken was op Google over een bepaalde uitbreiding. Sinds die tijd bleef ik de site geregeld wel eens in de gaten houden, maar was te verlegen om een account op het forum aan te maken. Dat is zo een tijdje door gegaan totdat ik me uiteindelijk registreerde en sindsdien kennen jullie de rest over mij wel via het forum.

Fransor – Teamlid – Simmer sinds het begin

Hoi allemaal! Mijn naam is Soraya maar de meeste Simmers kennen mij als FranSor. Op het internet sta ik beter bekend als Sorayavindt omdat ik veel vind en dan vooral van videospellen. De Sims 1 ontdekte ik bij een vriendinnetje thuis, helaas was mijn computer niet goed genoeg om het thuis te spelen. Ik bleef de sims spelen bij mijn vriendin en vaak bij familie thuis. Aan deze situatie kwam drie jaar geleden verandering, ik ging naar het HBO en had een laptop nodig. Binnen een aantal maanden had ik alle sims 2 spellen in huis en genoot ik meer dan ooit. De Sims 3 speelde ik ook vollop en zo raakte ik ook bij SimsNieuws. Ik begon als vertaalster en langzaamaan heb ik mij ‘opgewerkt’ tot Webmaster! Nu speel ik natuurlijk vooral De Sims 4 en ben benieuwd waar dit ons allemaal heen zal brengen.

Maar dit is wel weer genoeg informatie voorlopig. Wees niet bang, jullie zullen nog veel van mij horen! Mocht je meer willen weten, je weet hoe het werkt! ByeBye

Imme –  Teamlid –  Simmer sinds de basisschool 

Hallo! Ik ben Imke. Op het forum beter bekent als Imme en op de officiële Sims 3 site kan je me vinden onder de naam Imme13. De nickname is ontstaan doordat mijn vriendinnen me altijd Imme noemde op school. Ik met mijn inspiratieloosheid heb dit toen ook maar als forumnaam gekozen.
Ik ben 18 jaar oud en studeer Informatica aan de Universiteit van Amsterdam. Ik begeef me tussen de jongens, gelukkig zijn er nog twee andere meisjes.
Ik heb verschillende hobby’s. Ik voetbal al 8 jaar lang met veel plezier, ik houd van tekenen, lezen, internetten (Tumblr addiction) en jaja, Sims!

In groep zeven (ik was toen 9 of 10 denk ik) ben ik in aanraking gekomen met de Sims. Ik ging bij een vriendje spelen en hij had de Sims 2. Ik vond het meteen geweldig. Eenmaal thuis aangekomen kwam ik erachter dat we thuis De Sims Deluxe hadden. Ik was super enthousiast en ging de game meteen installeren. Toen heb ik per ongeluk het internet van de computer verwijdert, oepsie. M’n vader was er niet zo blij mee. Sorry pap! Na dit ‘ongelukje’ ging ik naar de winkel om de Sims 2 te kopen en sindsdien heb ik al veel te veel geld uitgegeven aan Sims.

Hoe ik op SimsNieuws ben gekomen? Google! Ik was iets aan het googlelen over de Sims en ik kwam op SN uit. Na een tijdje rond te hebben gekeken op het forum besloot ik dat het tijd werd om een account aan te maken, zodat op de creaties van anderen kon reageren. Ik was (en ben) helemaal verslaafd aan de site en voel me vereerd dat ik deel uit mag maken van het team. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de Caption Contest en ik help met het vertalen van artikelen. En natuurlijk modereer ik op het forum.

Ray –  Teamlid –  Simmer sinds de basisschool 

Hallo!

Ik ben Ray en ik ben 21 jaar oud. Ik volg op dit moment een opleiding op het mbo. Eerlijk gezegd heb ik nog geen beeld van mijn toekomst (Ik vind het lastig om een beroep te kiezen). Voor de rest zijn mijn hobby’s Toneelspelen, zingen en muziek maken. Ik ben stiekem een zachte jongen die gevoel heeft voor alles in zijn omgeving. Ik speelde altijd buiten met een grote hoeveelheid aan buurtgenoten. Toen wij op een dag buiten aan het spelen waren ging het regenen. Toen hadden we besloten om met (10 man) bij mij binnen te spelen. Iemand had toen de Sims 1 meegenomen. Mijn moeder werd ondertussen wel gek door de aanwezigen in het huis. Ik kon ondertussen niet stoppen met het spelen van de Sims en ik had hem later als cadeau gekregen.

Ik ben op Simsnieuws terecht gekomen, omdat ik een uitbreiding op wilde zoeken voor de Sims 3. Ik begon hier af en toe het nieuws te lezen. Later vertelde een vriend aan mij (Bas) dat hier een forum was. Ik had een account aangemaakt, maar ik had nog niks met dat account gedaan. Later ben ik actief geworden. En nu kan ik niet meer stoppen met het inloggen, want iedereen heeft mooie creaties <3

Vragen zijn altijd welkom. :D!


Ansjj2
AnSjJ2 – Ex-teamlid – Simmer sinds het begin

AnSjJ2’s Sims 3 pagina

Hallo iedereen! AnSjJ2 is mijn nickname sinds de registratie op desims2 site, maar mijn echte naam is Angelica! Een naam waar iedereen nogal over heen schijnt te struikelen… Maar goed je mag mij noemen zoals je wilt! (Behalve lelijke dingen natuurlijk). Ik ben 18 (bijna 19) lentes jong en volg de opleiding: ICT Netwerkbeheerder/Systeembeheerder gewoon op het MBO! Naast Simsen, aan computers sleutelen en legendarische (kuch) muziek maken heb ik nog een hobby. Je raad het vast al: Schrijven. Van gedichten tot eindeloze verhalen.

Mijn Sims verslaving begon allemaal toen ik een jaar of negen a tien was, de leeftijd waarop alles heel speciaal is/was en vooral dat ene spelletje bij een vriendinnetje. Nooit wist ik de naam van het spel en liet het maar voor wat het was en speelde het gewoon bij haar, toen mijn ouders eindelijk een computer gingen aanschaffen (toen was ik ongeveer 13, en wist toen het naam van het spel al) ben ik gelijk alle delen van Sims 2 gaan halen. Nou ja ervoor gaan sparen! Op die leeftijd besloten mijn ouders dat ik moest gaan sparen voor de dingen die ik wou en ben toen begonnen met een folder wijk. Ik sloot mijzelf aan bij De Sims 2 site in 2005 en ging gelijk over naar het Sims 3 forum toen die kwam, ik werd verslaafd en toen de sims 3 dus (eindelijk) kwam werd het alleen maar erger!

Voordat ik mij hier op Sims nieuws had aangesloten volgde ik de site al wel een tijdje maar durfde niet echt op het forum te posten. Maar toen ik een verhaal begon heb ik het toch gedaan en heb daar nu een jaar tot anderhalf jaar later nog steeds geen spijt van!

Verder weet ik eigenlijk niet zo veel te vertellen, als je iets persoonlijks van mij wilt weten mag je het altijd vragen! Liefs AnSjJ2

Xelles – technisch medewerker

Ik ben Xelles, nouja dat is mijn nickname. Mijn echte naam is gewoon Lex. Vroeger (2007) was ik vrij actief onder de naam iamlex, sommige zullen dat misschien nog herinneren. Ik studeer informatica, en samen met het spelen van de sims betekent dat dus eigenlijk dat ik zo’n beetje dag en nacht achter een beeldscherm te vinden ben.

Ik begon enkele jaren geleden met het spelen van de sims, nadat ik de sims (1) bij een vriend gespeeld had. Ik vond het uiteraard een heel tof spel en heb hem toen meteen ook geinstalleerd. Sindsdien heb ik tot ongeveer 2 jaar geleden zo een beetje niks anders gespeeld dan de sims (2).

Toen het nieuws van de sims 3 naar buiten kwam, wist ik niet of mijn portemonee nog zo een hele serie aan zou kunnen. Maar uiteindelijk heb ik hem toch maar weer gekocht en heb er geen spijt van gehad! In de periode dat ik de sims 2 gespeeld heb, heb ik vele huizen en filmpjes gemaakt. Dit ga ik nu, hier bij het S3N team, weer volledig op pakken!


Hiki – Oprichter SimsNieuws  – Oud Teamlid

Hiki’s Sims 3 pagina

Na 2 jaar niet actief te zijn geweest in de Nederlandse Sims community, ik was een hardcore World of Warcraft speler, begonnen begin 2009 de kriebels om ‘terug te keren’ naar het spel wat me zoveel plezier heeft gegeven.

Ik ben begonnen met de Sims in Maart 2003 en raakte er al snel verslaafd aan. Op het officiële Nederlandse Sims forum was ik erg actief: ik bracht er onder andere het laatste nieuws over het spel en elke dag hele lijsten met de leukste Sims 1 downloads. Dat resulteerde in meewerken aan de fansite Sim Parool waar ik lang het nieuws heb gedaan en waar we de release van Sims 2 hebben meegemaakt.

Ik speel altijd erg veel: zonder cheats of hacks of downloads: dat bevalt mij het beste. Het liefste speel ik met 1 familie die ik dan generaties lang laat rondrennen in het spel. Verder bouw ik veel huizen; met het maken van kleding en meubels heb ik niet zo veel.