Over Ons

Sims Nieuws is een fansite gerund door een stel prettig gestoorde fans van De Sims en is op 8 maart 2009 gestart onder de naam Sims 3 Nieuws.

Binnen no time was onze site een van de grootste en bekendste De Sims fansites in zowel Nederland als internationaal. Dit allemaal omdat we een hard werkend team hebben dat niet alleen elke dag het laatste nieuws brengt maar ook zeer geregeld allerlei specials, gidsen, downloads en nog veel meer. Maar onze site is ook zo een succes dankzij een grote groep trouwe bezoekers en natuurlijk onze forumleden.

Net als onze bezoekers en forumleden zijn we dus gewoon fans van De Sims en geen professionals en we runnen Sims Nieuws voor ons plezier. Soms is dat hard werken maar de reacties en feedback op onze site maken alles goed. En onze liefde voor het spel, of misschien is het wel een verslaving, maakt Sims Nieuws dé fansite die je gewoon elke dag even wil bezoeken.

Wil je meer weten over onze site en het Sims Nieuws team of misschien in contact komen met het team dan kan dat natuurlijk.

Onze Site Geschiedenis is niet helemaal uptodate maar dat zal wel snel veranderen. Wel uptodate is onze Teamleden pagina waar je over alle teamleden een klein achtergrond verhaaltje vind.

Wil je met ons in contact komen gebruik dan onze Contact pagina.

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *