De Sims Mobile: Update 2.0.0 beschikbaar

De Sims Mobile: Update 2.0.0

6 juni is de eerste grote update voor De Sims Mobile uitgebracht. Er worden een paar nieuwe dingen toegevoegd, maar de belangrijkste daarvan is toch wel de nieuwe piano hobby. In tegenstelling tot de andere vier hobby’s moet je deze echter vrijspelen door de bijbehorende heirloom te verzamelen. Een kleine kans daarop heb je wanneer een Sim overlijdt of wanneer je hem toevallig kunt kopen met heirloompunten. Het duurt dus wel even voordat je daarmee aan de slag kunt.

Verder kun je bovenaan in het scherm je Legacy Score zien. Deze laat zien hoeveel voorwerpen, kleren en heirlooms je Sims hebben aangeschaft of bemachtigd, al lijkt het verder geen speciale betekenis te hebben. Als laatste is er ook een nieuw feesttype namelijk de Concert Party. Wekelijks kun je zo een feest hosten en in de Concert Party draait het daarbij om muziek met een dansvloer, microfoon en DJ booth.

De Sims Mobile: Update 2.0.0

What’s New in Version 2.0.0?

Hey, Simmers! Our latest update is full of music and family. Now you can:

  • Use Legacy Score to measure your Sims’ legacy by the Heirlooms, clothing, and objects they’ve passed down over the generations
  • Create phenomenal musician Sims when unlocking the Piano Hobby by inheriting the Maestro’s Grand Piano Heirloom
  • Invite Sims to the rocking Concert Party with a dance floor, microphone, and DJ station

We’ve also made some behind-the-scenes improvements based on your feedback.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *