Gamecentraal geeft Sims 3 een 8

Een nieuwe Nederlandstalige review van Sims 3 dit keer op deze pagina van Gamecentraal.

Hoe ze het ook doen bij EA, ze doen het uitstekend. Hier kan je weer een prachtig voorbeeld zien waarbij echt wordt gekozen om er iets beters van te maken, en geen uitmelkerij van het vorige deel. Alle stijlen veranderen werkt geweldig, is vermakelijk en hierdoor zie je steeds je eigen draai aan het huis. Samen met een heleboel meubels kan je het huis inrichten zoals jij dat wilt. En je eigen Sims maken blijft vermakelijk door alle nieuwe toevoegingen. Het spel ‘zelf’ is uitstekend waardoor je echt blijft spelen. Jammer genoeg zijn er toch wel een aantal minpunten. Zo kan je niet jezelf zien eten in een restaurant, en zijn een aantal mogelijkheden bij het maken van je Sim toch beperkt. Het deuntje wordt ook erg irritant. Toch is dit spel een aanrader. Het volgen van het leven van zo’n sim is toch erg leuk. Je blijft je verbazen over de dingen die je met je huis kan gaan doen, en vrienden maken is ook erg leuk. Het blijft afwisselend. Nog maar een paar uitbreidingen te gaan totdat The De Sims 4 het levenslicht ziet.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *