Ben jij al lid van ons forum?

Hallo lezer! Een vraagje aan jou: ben jij al lid van het Sims 3 Nieuws forum?

We weten dat er veel verschillende forums zijn waar Sims fans terecht kunnen dat je je misschien wel afvraagt waarom je lid zou worden van ons forum. Om daar een antwoord op te geven hebben we hier een paar voorbeelden waarom het waard is om bij ons een kijkje te nemen:

  • We hebben geregeld hele leuke downloads voor onze forum leden, gemaakt door Kyta en Zemm uit het Sims 3 Nieuws team;
  • Heb je vragen over bepaalde situaties in De Sims 3? Die kan je zeker bij ons stellen. Er zijn genoeg mensen met genoeg Sims ervaring om je vragen te beantwoorden. Ook voor technische vragen ben je op ons forum op het juiste adres.  Met z’n allen weten we meer dan in je eentje;
  • Ons forum is een plek waar je alles kwijt kan, geen tientallen regels waar je je aan moet houden. Zolang je elkaar maar met respect behandeld; bovendien is het er erg gezellig!
  • Je kan op het forum eindeloos dagboeken maken door een eigen topic aan te maken. Wij zijn gek op de avonturen die jouw Sims mee maken. Denk jij dat jouw Sims het droomleven leiden? Laat het ons zien!
  • En op ons forum is er altijd wel een wedstrijd of uitdaging waar je aan mee kunt doen. Soms zelfs met leuke prijzen die je kunt winnen!

Om een (heel) lang verhaal kort te maken: kom eens een kijkje nemen en zie met je eigen ogen hoe gezellig het is op ons forum!

(Waarschuwing: wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor een S3N forum verslaving, betreed het forum dus op eigen risico!)