Sims 3 Nieuws: Daily Finds zoeker

Met de tijd is Sims 3 Nieuws ontzettend gegroeid, daarbij ook de teamleden. Zoals velen van jullie zullen weten zoekt Kyta elke dag leuke downloads voor jullie om te gebruiken in De Sims 3. Het is begonnen als een leuk extraatje maar al gauw is het tot een grote taak uitgegroeid. Zo groot dat Kyta dit moeilijk kan combineren met meshen.

We zijn dus op zoek naar een persoon die het leuk lijkt om de Daily Finds over te nemen. Vergis je echter niet in deze taak. Het vergt elke dag behoorlijk veel tijd. Je moet dus zeker weten of je deze taak echt op je wil nemen en of je er serieus voor wil gaan. Aangezien we niet te hard van stapel willen lopen krijgt de Daily Finds zoeker eerst een proeftijd voordat hij/zij officieel in het team komt te zitten.

Als jij denkt geschikt te zijn om deze taak op je te nemen kan je reageren op het forum, of je kan Kyta een PM sturen via het forum. Hierin beantwoord je de volgende vragen:

  • Je leeftijd?
  • Zit je op school?
  • Werk je?
  • Wat is je motivatie om op deze taak te reageren?
  • Gebruik je zelf downloads? (Je moet tenslotte weten waar je het over hebt en wat je promoot bij de Daily Finds)

| Daily Finds zoeker topic |

Hopelijk kunnen we onze toekomstige Daily Finds zoeker snel verwelkomen in het team! 😀