S3N’s Caption Contest #1

Het S3N team heeft weer een leuke, nieuwe wedstrijd bedacht genaamd: Caption Contest. Deze zullen wij vanaf nu iedere 2 weken houden.

De wedstrijd houdt in dat in iedere eerste week van een nieuwe Caption Contest, leden van ons forum een passend onderschrift verzinnen voor een plaatje gemaakt in De Sims 3. In de tweede week mag er gestemd worden op de leukste, grappigste of origineelste onderschrift en de winnaar zal beloond worden met een kleine trofee in de vorm van een pixel image die je bijvoorbeeld op ons forum kan gebruiken om aan te tonen dat jij een Caption Contest gewonnen hebt.

Het plaatje voor Caption Contest #1 staat hieronder. Ga naar het forum voor meer informatie en om je onderschrift daar te plaatsen.

Caption Contest 1 plaatjeHier kan jou onderschrift komen te staan