Wat zijn jouw voornemens in De Sims in 2010?

Heb jij altijd al een 10 generatie legacy willen doen? Of heb je altijd al eens willen weten hoe het is om zoveel mogelijk baby Sims te maken en te verzorgen? Op het forum heb je de kans om een voornemen voor in De Sims te maken die je altijd al hebt willen doen. Deel je gedachten hier en houd ons op de hoogte hoe je voornemens verlopen in het nieuwe jaar.

|Wat zijn jouw voornemens in De Sims in 2010?|

Wanneer begin je aan je voornemen?
Wanneer denk je het te bereiken?

Tegen de tijd dat je de datum bereikt wanneer je jouw voornemen zou bereiken kan je hier terug kijken hoe de weg ernaartoe verliep.

Mijn voornemen voor 2010:
Mijn 10 generatie familie afmaken. Ik zit nu op de 2de generatie, nog steeds..
Wanneer wil ik eraan beginnen: vanaf 1 januari
Wanneer denk ik het te bereiken: ik ga er niet op gokken, ik neem 31 december 2010. :-p