3 nieuwe S3N Gidsen: technische tips & tricks

Op onze forums krijgen we altijd veel vragen over downloads die niet werken of crashes en bugs van Sims 3. Ons S3N team – samen met leden van ons forum – slagen er bijna altijd wel in de problemen op te lossen: soms is dat snel gedaan, soms is er wel even wat tijd voor nodig.

Vaak komen wij dezelfde vragen tegen en daarom heeft Kyta maar liefst 3 nieuwe technische gidsen voor jullie online gezet. We raden iedereen die problemen heeft met Sims 3 aan deze gidsen eerst even goed door te lezen en de tips & tricks op te volgen.

Als je spel dan nog niet lekker werkt kun je verdere vragen uiteraard kwijt op onze forums.

Als EA-Games een patch released is dat ten goede van het spel ‘De Sims 3’ en niet voor de downloads. Het is zo, dat EA games alles onmogelijk heeft gemaakt voor illegale downloads, inclusief het illegale spel zelf. Iets dat wij als site ook niet stimuleren; daar gaan we je niet bij helpen. Laat dat duidelijk zijn als je vragen gaat stellen.

| S3N Gids – Problemen met De Sims 3, de oplossing |

| S3N Gids – De Sims 3 opnieuw instaleren |

| S3N Gids – Mijn sims3packs installeren niet meer via De Sims 3 launcher |

PS: niet alles is op te lossen; daarvoor moet EA echt met een nieuwe patch komen.