Sims 3: downloads gerangschikt op thema

Elke dag verzorgen Kyta en TenerifeTerreur voor jullie de S3N’s Daily Finds met allemaal leuke spullen die op allerlei fansites te vinden zijn voor Sims 3. Dit is een erg populair onderdeel van onze site en Kyta en TenerifeTereur verrassen iedereen elke keer weer met de leukste spullen.

Een nieuwe onderdeel op ons forum zijn downloads gerangschikt op thema: onze leden vragen regelmatig om bepaalde spullen en op deze manier zijn ze wat makkelijker te vinden. Kyta heeft al een aantal thema – topics aangemaakt en dat zal de komende tijd wel uitgebreid worden.

En als jullie nog bepaalde thema’s willen zien kunnen jullie dat uiteraard ook vragen. Ook als jullie zelf wat leuks gevonden hebben wat rond het thema past dan kan dat mooi in dat thema – topic erbij!

| Sims 3: downloads gerangschikt op thema |
Zoek je spullen voor Sims 3 met een bepaald thema dan moet je hier zijn.