Maak een Wereld voor De Sims 3: dagboek – video deel 3

Het maken van een Wereld voor De Sims 3 met de Creëer een Wereld-tool is een enorme klus en ik denk dat er veel mensen zijn, ik zelf ook, die er aan beginnen maar het al snel opgeven: een goede Wereld maken kost veel tijd, energie en concentratie.

Ons S3N teamlid Wim Huiskamp, die ook al heel wat mooie huizen heeft gebouwd, houd nu op ons forum een dagboek bij over de Wereld die hij aan het bouwen is met daarin informatie en wat video’s. Een derde video is nu toegevoegd aan ons YouTube kanaal.

De derde update; dit keer met een muziekje eronder. Ik heb vooral gewerkt aan de omgeving van de citadel. Let op het verschil tussen het begin en het einde van het filmpje. Verder heb ik de heuvels gladder gemaakt, nog een huisje iets meer uitgewerkt en een kapel (met tombe) op een heuvel geplaatst. Verder heb ik het wegennet nog wat uitgebreid.

| Wim maakt een wereld dagboek |