De Sims 3: downloads gerangschikt op thema geupdate

Naast de S3N Daily Finds die TenerifeTerreur elke dag online zet hebben we ook het ‘downloads gerangschikt op thema‘ forum en de laatste toevoeging is een erg mooie Kathedraal set van Mod the Sims die is toegevoegd aan het Middeleeuws / Kerk thema.

De thema’s worden bijna elke dag wel aangevuld met nieuwe spullen die het S3N team en onze leden vinden op allerlei De Sims 3 fansites dus zoek je iets speciaals dan moet je zeker even gaan kijken. 1 of 2 keer per week komt er een nieuw thema bij en mocht je nog een thema missen dan kun je dat uiteraard melden en dan gaan we op zoek voor je.

| Badkamer | Garage | Halloween | Kerk | Kerst | Keuken | Kinder/peuter kamers kleren |

| Middeleeuws | Paas | Tuin | Valentijn | Victoriaans | Vintage | Washok | Wijnkelder |