Grant Rodiek over De Sims 3 Ambities – Blog 3 (vertaald)

Vanavond is het derde blog van Grant Rodiek over De Sims 3 Ambities online gekomen en omdat het weekend is en EA Nederland dicht is en omdat we weten dat jullie alles willen weten over deze tweede uitbreiding voor De Sims 3 hebben we het blog vertaald.

En onthoud: we zijn – net als jullie – Simsfan en geen professionele vertalers dus her en der zal er best wel een foutje instaan!

Artsen kunnen nu medische noodgevallen tegenkomen, zowel in de gemeenschap als op het werk. Ten slotte, het verhaal dat begint met “Is er een dokter in de zaal?” kan nu worden verteld. Bijvoorbeeld, zou u bij de bistro een romantisch diner hebben met een liefde van je leven, dan kan er plotseling commotie en paniek zijn – een andere Sim is aan het stikken! Je Sim rent ernaar toe, maakt een diagnose, en hopelijk stelt hij de juiste vragen. Niet slecht toch voor een eerste date!

Artsen zijn er niet alleen voor noodsituaties. Preventieve geneeskunde is net zo belangrijk, wat betekent dat gratis medische klinieken moeten worden opgezet en inentingen verstrekt. Het welzijn van de gemeenschap kan heel goed afhangen van de prestaties van je Sim als medische professional.

| Grant Rodiek over De Sims 3 Ambities – Blog 3 (vertaald) |