S3N Downloads – De Koninklijke set (Koninginnedag 2010)

Afgelopen week hebben wij voor Koninginnedag de Klaar voor de Troon set online gezet en daar zat deze Koninklijke set, bestaande uit een koninklijke stoel met bijbehorend koninklijk tafeltje al bij.

Voor veel van onze buitenlandse leden was deze Klaar voor de Troon set een beetje vaag: zij weten niet wie Willem Alexander en Maxima zijn dus we hebben de Koninklijke set apart in een zip gezet en forumleden kunnen deze nu apart downloaden.

We willen iedereen in ieder geval een leuke Koninginnedag wensen!

| Download de Koninklijke set |

For our English guests: All the downloads we make are only available to members of our forum. Making a forum account might be difficult if you do not speak Dutch. Therefore we made a guide on how to register yourself to our forum. Do not forget to change the board to English when you register. You can find that guide in this post.