Mededeling over onze Uitdaging van de Zomervakantie 2011

Afgelopen zomer hebben we hier op Sims Nieuws een Uitdaging van de Zomervakantie 2011 georganiseerd waarmee je leuke Sim Goodies kon winnen. Toen we de wedstrijd begonnen hadden we ruim 20 inschrijvingen maar 2 maanden later uiteindelijk maar 4 inzendingen.

Aangezien we ook 4 prijzen hebben vinden wij het niet leuk om die alle vier zomaar weg te geven. Dat is erg jammer voor degene die wel hebben ingeleverd, want ze hebben er veel moeite en tijd ingestoken.

Daarom hebben we besloten dat de vier deelnemers per persoon 250 Simpoints krijgen die ze kunnen uitgeven in de Sims 3 Store. Deze vier leden zijn: Matthieu, steefjee90, callieballie400 en Rita! Hun dagboek inzendingen vind je op ons forum.

| Uitdaging van de zomervakantie: Mededeling |

De prijzen gaan terug in ons goodies kast en wie weet binnenkort weer te winnen bij een van onze andere wedstrijden.