Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Wedstrijden

[REMINDER] HELLUP: SIMTERKLAAS IS ZIJN PIETEN KWIJT!

Simterklaas is nu al een poosje in Nederland en heeft ons via zijn Twitter laten weten dat zijn Pieten nog steeds verdwenen zijn. Hij heeft ook geen flauw idee waar alle Pieten zijn gebleven en heeft jullie hulp dus hard nodig. Tot 6 december kun je Simterklaas dus helpen met leuke screens van jouw Pieten.

Misschien kun je sneller een paar leuke, gekke, lieve, gestoorde, rare Pieten vinden als je je Sim in De Sims 3 Buurten laat zoeken verkleed als Simterklaas? De links naar de gratis De Sims 3 Store Simterklaas outfit en zijn mijter vind je op ons forum.

We hopen dat jullie Simterklaas kunnen helpen anders kan het Simterklaas feest wel eens helemaal mislukken dit jaar!

| Sims Nieuws forum: HELLUP: SIMTERKLAAS IS ZIJN PIETEN KWIJT! |

De deadline is dus op 6 december en dat is al over 5 dagen!